چگونه مشکل حقوقی خود را برطرف کنیم؟❤️【سال1403】⚖️
با پیشرفته شدن جوامع، مشکلاتی که هر فردی ممکن است در زمان حال و یا آینده با آن ها مواجه شود نیز بیشتر شده و حتی در اغلب موارد این مشکلات و مسائل لازم است که از طریق قانون و مراجع ذیصلاح رسیدگی و پیگیری شوند. از این رو می توان گفت که این امکان وجود دارد هر فردی به صورت خواسته و یا نا خواسته در طول زندگی خود با مشکلات حقوقی مواجه شود که درچنین موردی سوال این است که چگونه مشکل حقوقی خود را برطرف کنیم؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی این موضوع بپرداریم و در این زمینه اطلاعات مفیدی را در اختیاز شما عزیزان قرار دهیم با ما همراه باشید.
راه های برطرف کردن مشکل حقوقی
اغلب افراد جامعه که در حوزه حقوقی فعالیت و یا سر رشته ای ندارند در مواجه با هر گونه مشکل حقوقی ممکن است دچار سردرگمی و ابهام شوند. البته این امر کاملا طبیعی است اما این افراد می توانند با کسب اطلاع در خصوص مسائل و مشکلی حقوقی مربوطه به راحتی در صدد رفع و حل آن برآیند. برای این امر می توانید به وکلای حقوقی که در این حوزه تحصیل کرده و از اطلاعات و دانش حقوقی کافی برخوردارند کمک بگیرید و یا اینکه به یکی از موسسات حقوقی جهت دریافت مشاوره حقوقی مراجعه کنید که البته برای دریافت مشاوره در مورد هر گونه مشکل حقوقی روش های مختلفی به قرار ذیل وجود دارد:
- مشاوره حقوقی تلفنی: در این روش شما می توانید تنها از طریق برقراری تماس تلفنی با وکلایی که در زمینه ارائه مشاوره غیرحضوری فعالیت دارند راهنمایی های لازم در مورد نحوه پیگیری مشکل حقوقی خود را دریافت کنید. مشاوره تلفنی در ساعات مشخصی از روز و با هزینه بسیار اندکی امکان پذیر می باشد. این روش برای افراد مسن و همچنین برخی افراد که سواد رسانه ای ندارند بسیار مناسب است و این امر موجب شده تا مشاوره تلفنی در مقایسه با سایر روش های دیگر مشاوره حقوقی طرفداران بیشتری داشته باشد.
- · مشاوره حقوقی اینترنتی: یکی دیگر از روش های مشاوه برای حل و فصل و مشکل حقوقی که درگیر آن شده اید استفاده از اینترنت است. اکثریت موسسات حقوقی و وکلایی که در حوزه های مختلف به صورت تخصصی فعالیت دارند با در اختیار قرار دادن آدرس سایت های اینترنتی و شبکه های اجتماعی امکان برقراری ارتباط را برای افراد جامعه برآورده کرده اند. لذا تخصصی بودن ارائه مشاوره حقوقی توسط بهترین وکیل پایه یک دادگستری در ایران بسیار حائز اهمیت می باشد و با تسلط بر موضوعات حقوقی باید بتواند براساس موضوع پرونده استنباط کند که چه چیز مدنظر موکلش است و راهنمایی و راه حل های لازم برای دریافت نتیجه مثبت و دلخواه را به او ارائه دهد.
وکلای دادگستری علاوه بردانش حقوقی بایستی در ارائه مشاوره در زمینه مسائل و مشکل حقوقی در موضوعات مختلف که افراد جامعه با آن مواجه می شوند تخصص کافی داشته باشد و با فن بیان قوی و استناد به قوانین در جلسات مشاوره بتواند، خدمات مشاوره ای با کیفیت بالا را در اختیار موکلین خود قرار دهد.
مشاوره حقوقی حضوری: اکثریت وکلا و موسسات حقوقی این شرایط را برای موکلین خود فراهم می کنند تا بتوانند در ساعات اداری به صورت حضوری در دفتر وکالت و یا موسسه حقوقی از مشاوره و راهنمایی های آنان بهره مند شوند. البته در این روش نیاز به تعیین وقت قبلی می باشد لذا جهت دریافت راهنمایی و راه حل در برطرف نمودن مشکل حقوقی خود حتما از قبل برای تعیین وقت اقدام کنید.
رایج ترین انواع مشکل حقوقی و نحوه برطرف کردن آن ها
برخی از رایج ترین مسائل حقوقی که ممکن است افراد در زندگی خود با آن مواجه شوند به قرار ذیل است:
- طلاق: یکی از بیشترین دعاوی که در دادگاه خانواده مطرح و مورد بررسی قرار می گیرد طلاق است. شما می توانید قبل از ازدواج از طریق مشاوره حقوقی با هر گونه مشکل حقوقی که در زمان ازدواج ممکن است پیش آید آشنا شوید و بدین ترتیب از هر گونه مشکل جدی بعد از ازدواج جلوگیری کنید و یا اگر با مشکلات و مسائل مربوط به طلاق مواجه شدید مراحل آن را راحت تر و سریع تر طی کنید.
در حالت کلی طلاق دارای انواع مختلفی بوده و شامل طلاق بائن و طلاق رجعی می شود. در طلاق بائن مرد نمی تواند در مدت عده به همسرش رجوع کند و اگر زوجین قصد آشتی داشته باشند باید مجددا با مراجعه به دفتر ازدواج عقد کنند. ولیکن در طلاق رجعی مرد می تواند در دوران عده به همسر خود رجوع کند و شروع زندگی مشترک نیاز به عقد مجدد نخواهد داشت.
اگر مشکل حقوقی که با آن مواجه شده اید در زمینه دعاوی طلاق و سایر موضوعات مرتبط به این دعوا است برای برطرف نمودن مشکل خود و تسریع در روند پرونده لازم است که حتما به وکیل طلاق مراجعه کنید.
- معاملات: بخش مهمی از زندگی اکثریت افراد جامعه که موجب افزایش سرمایه می شود معاملات است که البته در این مورد حفظ سرمایه و جلوگیری از هر گونه خسارت مالی برای این افراد بسیار حائز اهمیت می باشد. لذابه منظور جلوگیری از هر گونه مشکل حقوقی در این زمینه توصیه می کنیم که از انجام هرگونه معامله به صورت دست نوشته پرهیز کنید و یا از داد و ستد ملک به صورت وکالتی اجتناب کنید و کلیه معملات خود را به صورت رسمی انجام دهید. اگربه هر دلیل با مشکل حقوقی در این حوزه مواجه شدید می توانید برای برطرف کردن آن و جلوگیری از خسارت مالی با وکیل ملکی مشاوره داشته باشید.
- مهریه: یکی دیگر از رایج ترین مشکل حقوقی که در حوزه دعاوی خانواده مطرح می شود مهریه است. البته ذکر این نکته لازم ست که طلاق و مهریه هیچ ارتباطی به هم ندارند و با توجه به این که مهریه یکی از حقوق مالی زن محسوب می شود لذا زن هر زمان که تمایل داشته باشد می تواند برای مطالبه آن اقدام کند و مرد موظف به پرداخت است. در صورتی که درگیر پرونده های مهریه شده اید و به مشاوره نیاز دارید می توانید از وکلایی که در این حوزه تخصصی فعالیت می کنند کمک بگیرید.
- معامله صوری: برخی افراد برای فرار از پرداخت دیون و یا بدهی های خود و جلوگیری از توقیف اموال، در طی یک معامله صوری املاک خود را به نام دیگران انتقال می دهند که قانون در صورت صوری تشخیص دادن یک معامله برای ان ارزش قائل نبوده و آن معامله را باطل اعلام می کند.
به عنوان مثال اغلب مردانی که درگیر پرونده های مهریه می شوند برای فرار از پرداخت مهریه، اموال خود را به نام بستگان و یا نزدیکان خود منتقل می کنند و در صورتی که زوجه بتواند این موضوع را در دادگاه به اثبات برساند، مرد علاوه بر پرداخت مهریه برای او مجازات حبس تعزیری و یا جزای نقدی نیزدر نظر گرفته می شود.
- تخلیه ید و خلع ید: مشکل حقوقی رایجی که میان مستاجر و مالک پیش می آید مربوط به زمانی است که مستاجر بعد از اتمام موعد اجاره، ملک را تخلیه نمی کند که در این صورت مالک می تواند دعوای تخلیه ید را در دادگاه مطرح نماید.
خلع ید به تصرف غیر قانونی اموال غیر منقول اشاره دارد که مالک لازم است برای برطرف نمودن این مشکل حقوقی با مراجعه به وکیل ملکی دعوای خلع ید را به دادگاه ارائه دهد.
نکات مهم در انتخاب وکیل برای حل مشکل حقوقی
همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم برای برطرف و حل مشکل حقوقی لازم است که با وکلایی که در حوزه مربوطه از تخصص لازم برخور دارند به صورت حضوری یا غیرحضوری مشاوره داشته باشید. لذا وکیل باید در زمینه ای که شما با مشکل حقوقی مواجه شده اید از دانش و اطلاعات کافی برخوردار بوده و در این زمینه سابقه و تجربه طولانی داشته باشد.
نکته دیگر در انتخاب وکیل برای حل مشکل حقوقی، در دسترس بودن وکیل است تا بتوانید هر زمان که به او نیاز داشتید با او ارتباط برقرار کنید.
در مواردی نیاز است علاوه بر دریافت مشاوره از وکیل، پیگیری پرونده خود در دادگاه را نیز به او بسپارید که در این زمینه لازم است که حتما از وکلایی که قبلا پرونده مشابه مشکل حقوقی شما را مورد بررسی و رسیدگی قرار داده اند کمک بگیرید. زیرا این وکلا با روند و پیگیری پرونده آشنایی کاملی داشته و در زمانی کوتاه نتیجه مطلوب و مورد انتظار شما را دریافت خواهند کرد.
کلام آخر
هر فردی ممکن است در برهه های زمانی مختلف و یا حداقل یک مرتبه در طی زندگی خود، با مشکل حقوقی مواجه شود. اما اگر بدون کسب اطلاعات لازم و یا دریافت راهنمایی از کسی که در این زمینه تخصص لازم را دارد وارد این پروسه شوید به طور قطع متحمل خسارت های مادی و معنوی زیادی خواهید شد. بنابراین بهترین راه حل برای این که چگونه مشکل حقوقی خود را برطرف کنیم مراجعه به وکیل و مشاور حقوقی ماهر است.
در صورت هرگونه انتقاد و پیشنهاد می توانید از طریق سایت وکیل چی با ما در ارتباط باشید.
زمانی که شخص فقط یک یک خانه دارد که در آن زندگی می کند قابل توقیف نیست زیرا مستثنیات دین محسوب می شود و جز نیاز های مهم وی محسوب می شود.
دختر بعد از ۹ سال و پسر بعد از ۱۵ سال خودشان تصمیم می گیرند که با چه کسی زندگی کنند.
گواهی عدم امکان سازش از اعتبار ساقط و زوجین اگر همچنان متقاضی طلاق باشند باید مجدد طرح دعوا کنند.