
در این مقاله سعی داریم 10 تا از بهترین وکیل کیفری در همدان را به شما معرفی کنیم. دعاوی کیفری از جمله موضوعات پرتنش و حساس در بین دعاوی موجود در مراجع قضایی می باشد و به همین دلیل این دعاوی نیازمند همراهی یک وکیل در کنار شاکیان و متهمان می باشد. وکلای فعال در این حوزه باید بتوانند به خوبی از موکلین خود در محضر دادگاه دفاع کنند و از تضییع حقوق آن ها و مجرم شناخته شدن شان جلوگیری نمایند. برای شناخت وکلا و کسب اطلاعات لازم در خصوص دعاوی کیفری در ادامه همراه ما باشید.
بهترین وکیل کیفری در همدان کیست؟
بهترین وکیل کیفری در همدان به وکیلی اطلاق می گردد که در زمینه انواع جرایم و دعاوی کیفری تجربه و اطلاعات لازم را داشته باشد و همچون یک وکیل مدافع حرفه ای در کنار موکل خود در دادگاه حاضر شود. کسی که به عنوان بهترین وکیل در همدان فعالیت می کند، باید پروانه وکالت را دریافت نموده و دوره کارآموزی خود را برای نائل آمدن به درجه وکیل پایه یک دادگستری گذرانده باشد. در این صورت دادگاه نمی تواند برای باطل کردن تمبر وکیل برای دفاع از موکلش ایرادی وارد کند.
وجود بهترین وکیل کیفری در همدان در کنار موکلین از این نظر ضروری است که این دعاوی با مجازات هایی همچون حبس و اعدام و شلاق در کنار پرداخت خسارت مالی همراه است. کوتاهی و ناشی گری یک وکیل می تواند عواقب سنگینی را برای متهمین رقم بزند.
دسته بندی دادگاه های کیفری
دادگاه های کیفری با دادگاه های حقوقی متفاوت هستند و در آن ها تنها به دعاوی کیفری و جرایم مربوط به آن رسیدگی می شود. دعاوی کیفری را می توانیم در انواع زیر دسته بندی کنیم که به شرح زیر می باشند:
دادگاه کیفری اول: در این نوع دادگاه ها، پرونده هایی بررسی می شوند که جرایم آن ها سنگین بوده و مجازاتی همچون حبس ابد و یا اعدام با توجه به جرم صورت گرفته برای آن ها در نظر گرفته می شود. جرایمی مانند مواد مخدر و قتل اقداماتی که سیاسی بوده و به مطبوعات نیز مربوط می باشد، در دادگاه های کیفری نوع اول مورد بررسی قرار می گیرند.
دادگاه کیفری دوم: دادگاه کیفری دوم به دادگاه هایی می گویند که درآن ها جرایم کیفری معمولی بررسی می شوند. دعاوی ای مانند سرقت، مواد مخدر در مقدار کم، اختلاس، جرایم اینترنتی، نزاع و… که ممکن است مجازات آن ها چندین سال زندان، شلاق، پرداخت دیه و این چنین مواردی باشد. به دادگاه های کیفری نوع دوم، دادگاه عمومی نیز گفته می شود.
دادگاه انقلاب: در دادگاه انقلاب به جرایم خاصی رسیدگی می شود که جرم آن ها برای حکومت و نظام قابل توجه است. از جمله جرایمی مثل محاربه، فساد فی الارض، تبانی و اجتماع علیه نظام همراه با اقدامات مسلحانه، تخریب اموال عمومی، توهین به مقدسات و بنیانگذار جمهوری اسلامی و اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی کشور در دادگاه انقلاب بررسی می شود.
دادگاه روحانیت و نظامی: ممکن است روحانیون و نظامیان نیز دچار عملی خلاف قوانین شوند که از نظر قانون جرم محسوب شود. رسیدگی به این جرایم در دادگاه های نظامی و روحانیت انجام می شود.
دادگاه نوجوانان و اطفال: اگر فرد متهم و یا کسی که از او شکایتی صورت گرفته سن زیر 18 سال داشته باشد، در دادگاه های عمومی و کیفری نوع یک و دیگر دادگاه جرمش مورد بررسی قرار نمی گیرد و به جرایم آن ها در دادگاهی مخصوص رسیدگی می شود. حتی زندانی که آن ها حبس شان را می گذرانند نیز متفاوت از بزرگسالان است.

تفاوت دعاوی کیفری و حقوقی
دعاوی رایج در دادگاه ها و مراجع قضایی می تواند از نوع حقوقی و کیفری باشد. این دو با یکدیگر تفاوت هایی دارند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
- در دعاوی حقوقی، فرد متهم موظف است که ضرر و زیان وارد شده به طرف مقابل را جبران کند و خسارات آن را پرداخت نماید. دعاوی حقوقی تنها به پرداخت جرایم نقدی خلاصه نمی شود و فرد متهم بعد از اثبات جرم لازم است مجازات مورد نظر را نیز بگذراند و جنبه عمومی جرم را نیز تحمل کند.
- برای شکایت و تنظیم لایحه های دفاعی و اعتراضی در دعاوی حقوقی، فرد متقاضی باید از سربرگ های مخصوص برای ثبت دادخواست خود استفاده نماید، اما در دعاوی کیفری چنین محدودیتی وجود ندارد.
- در دعاوی حقوقی حضور وکیل در کنار موکلین ضروری و اجباری نیست، اما در دعاوی کیفری باید حتما فرد متهم از بهترین وکیل کیفری در ایران برای کاهش مجازات خود بهره ببرد.
- با رضایت فرد شاکی در دعاوی حقوقی پرونده بسته می شود، اما در دعاوی کیفری تنها رضایت شاکی کافی نیست و مجازات عمومی نیز برای فرد در نظر گرفته می شود.
ویژگی های بهترین وکیل کیفری در همدان
دعاوی کیفری از جمله دعاوی حساس و پیچیده می باشد. تبرئه شدن و خلاصی از اتهاماتی که در این بین اتفاق می افتد، نیازمند دفاع تمام قد در مراجع قضایی می باشد. اثبات بی گناهی در دادگاه های کیفری نیازمند همراهی یک وکیل خبره است. توصیه می شود برای حضور در دادگاه در چنین شرایطی افراد حتما از بهترین وکیل کیفری در همدان کمک بگیرند. انتخاب یک وکیل مناسب کار راحتی نیست و باید معیارها و ویژگی هایی مورد بررسی قرار بگیرد. این ویژگی های عبارتند از:
- وقت شناسی و حضور در دادگاه در موعد مقرر و رساندن مستندات و لایحه ها به دست قانون در زمان تعیین شده
- آشنایی کامل با مراجع قضایی، قوانین و تبصره های کیفری و چگونگی رسیدگی اثبات حقاقیق توسط پزشکی قانونی
- داشتن پروانه وکالت و گذراندن دوره کار آموزی
- قدرت تمیز و تشخیص اسناد و مدارک جعلی از اصل
- آمادگی برای مقابله با دسیسه ها و فریب های طرف مقابل
- عادل بودن و داشتن وجدان کاری و مسئولیت پذیری

نحوه تنظیم شکایت نامه کیفری
تنظیم شکایت نامه های کیفری نیازی به ثبت در برگه های مخصوص و فرمت ویژه ندارد. اما در شکایت نامه های حقوقی افراد و وکلای آن ها موظف اند که در برگه های مخصوصی شکوائیه را تنظیم کنند. در جرایم کیفری، افراد می توانند به هر روش و در هر ورقه ای شکایت خود را ثبت کنند. پس از نگارش، شکوائیه مورد نظر به دادسرای محلی ارسال می شود و به همین دلیل باید مخاطب نامه، ریاست محترم دادسرا باشد.
در این نمونه از اوراق قضایی لازم است تمام مشخصات شخصی که از او شکایت شده است، به همراه عنوان جرم، زمان و مکان آن به ثبت برسد. پس از تحویل برگه به دادسرا، تحقیقات راجع به شکایت صورت گرفته آغاز می شود و حکم جلب متهم صادر می شود.
نکات مورد توجه برای تنظیم شکایت نامه
جهت نگارش و تنظیم شکایت نامه ها، لازم است نکاتی مورد بررسی قرار گیرد تا اوراق قضایی تنظیم شده در مراجع قضایی مورد تایید واقع شود. نکات مورد توجه در این حوزه عبارتند از:
داشتن اهلیت: زمانی که شخصی در جایگاه شاکی قرار می گیرد و تصمیم به تنظیم یک شکایت نامه کیفری به صورت فردی و یا به کمک بهترین وکیل کیفری در همدان می گیرد، لازم است به این نکته توجه کند که باید اهلیت جامعه ایرانی داشته باشد. یعنی فردی که ایرانی نیست و تابع جمهوری اسلامی نمی باشد نمی تواند به صورت عادی در دادگاه کیفری طرح شکایت کند.
داشتن سن قانونی: فرد شاکی باید دارای سن قانونی باشد، یعنی سن او بالای 18 سال باشد. اگر فرد شاکی دختر و سن او بالای 9 سال باشد و یا پسری با سن بالای 15 سال باشد، برای این که بتواند در جایگاه شاکی قرار گیرد باید به کمک قیم خود این موضوع را مطرح نماید.
نوع شکایت صورت گرفته: جرایمی مانند افترا، فحاشی و توهین از جمله جرایم شخصی هستند و جنبه عمومی ندارند. اما جرایمی که جنبه عمومی دارند، رسیدگی به آن ها نیز متفاوت است. پس از ثبت شکایت نامه و ارائه این دادخواست به دادسرا، کارشناسان مربوطه تحقیقات را آغاز می نمایند و آن را مورد بررسی قرار می دهند.
اعلام جرم بدون شاکی خصوصی: جرایمی نیز هستند که کاملا عمومی بوده و شاکی خصوصی ندارند و نیازی نیست که حتما به دادسرا شکایت نامه ای در مورد آن تحویل داده شود. از این نظر برای این گونه جرایم، کارشناسان و ماموران نیروی انتظامی می توانند با مدارک و شواهد لازم اعلام جرم کنند و آن ها را از جنبه عمومی مورد بررسی قرار دهند. علاوه بر نیروی انتظامی در برخی موارد بسیج و سپاه نیز می توانند جزو ضابطین دادگستری عمل کنند.
کلام آخر
در این مقاله راجع به یکی از انواع دعاوی پر چالش و پیچیده و حساس به نام دعاوی کیفری صحبت کردیم. همچنین مخاطب ما در این مقاله، مردم شریف همدان بود و برای آن ها 10 تا از بهترین وکیل کیفری در همدان را معرفی کردیم. امیدواریم مطالب ذکر شده برای شما مفید بوده باشد.
از همراهی شما تا انتهای مقاله سپاس گزاریم. از شما خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را در سایت وکیل چی با ما در میان بگذارید.
بعد از رضایت اولیای دم دادگاه بر اساس شرایط عمومی قاتل را مجازات کند.
مرتکب دو جرم شده است یکی مرتکب سرقت شده است و دیگری انتقال و یا فروش مال غیر که در حکم کلاهبرداری می باشد.
واژه “محکومیت” به این معناست که دادگاه دلایل وقوع جرم را کافی دانسته و رای به مجازات مجرم صادر کرده است.