نکات حقوقی

مهاجرت به کانادا✈️ +10 روش مهاجرت و هزینه⭐【سال1403】

اگر جزو افرادی هستید که قصد مهاجرت به کانادا را دارید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله مهاجرت به کانادا، شرایط این مهاجرت، روش ها و هزینه های آن را مورد بررسی قرار می دهیم. کانادا یکی از کشورهای پرطرفدار مهاجرت است. اما فردی که تصمیم دارد به این کشور مهاجرت کند باید اطلاعات کاملی در خصوص تمام جوانب مهاجرت و زندگی در این کشور داشته باشد. به دلیل آمار بالای مهاجرت در کانادا، این کشور به نیروهای متخصص و تحصیل کرده زیادی نیاز دارد.

اقامت دائم کانادا

کانادا برای پیشرفت خود در تمام حوزه های علمی و صنعتی به نیروی کار متخصص احتیاج دارد. با توجه به تعداد زیاد مهاجرتی که در این کشور رخ می دهد، سیاست این کشور تامین نیروی انسانی مورد نیاز کانادا از طریق مهاجرین است. کانادا بر خلاف بسیاری از کشورهای دیگر شرایط مختلف را برای اهدای اقامت دائم به مهاجران دارد. تقریبا تمامی انواع مهاجرت در این کشور به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم به اقامت دائم منجر می شود.

در صورتی که فردی بتواند اقامت دائم کانادا را به دست آورد، می تواند با گذشت چند سال شهروندی این کشور را کسب کند. اخذ پاسپورت کانادایی و جزو شهروندان کانادایی محسوب شدن، امکان استفاده از تمام مزایای شهروندی کانادا را به همراه دارد.

برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا یعنی فرد بتواند بدون محدودیت زمانی در کشور کانادا زندگی و کار کند. برای کسب این نوع اقامت، مهاجر باید در طی 5 سال، باید2 سال را در کانادا زندگی کرده باشد. پس از آن وی می تواند درخواست اقامت دائم خود را به کشور کانادا ارائه دهد. 3 سال پس از اقامت دائم هم می تواند درخواست شهروندی داشته باشد. شهروند کانادا می تواند از مزایای بازنشستگی، مسکن و سایر امتیازات این کشور مانند خود تابعین کانادا بهره مند شود.

اقامت دائم کانادا

اقامت کانادا از طریق پناهندگی

یکی از سخت ترین انواع مهاجرت استفاده از روش پناهندگی است. همه کشورها موظف هستند که به افرادی که به دلایل مختلف نمی توانند در کشور خود زندگی کنند و یا زندگی در آن کشور برای آن ها خطرناک است پناه بدهند. مهاجرت به امارات، آمریکا، کانادا و بسیاری از کشورهای دیگر از این طریق امکان پذیر است. اما هیچ کشوری تمایل به اعطای اقامت به پناهنده ها نیست، زیرا آن ها هیچ سود و منفعتی برای کشور مقصد ندارند.

برای دریافت پناهندگی کانادا باید ابتدا فرم های مربوط به آن را پر کرده و درخواست پناهندگی را ارائه داد. پس از آن مدارک لازم و شواهدی برای ناتوانی در بازگشت به کشور مبدا را ارائه کرد. در نهایت تصمیم با اداره مهاجرت کانادا است که اقامت پناهندگی را به شخص مورد نظر بدهد.

درخواست پناهندگی را می توان به محض ورود به مرز کانادا ارائه کرد. در این روش باید طی 15 روز مدارک خود را ارائه کرده و منتظر تصمیم دولت کانادا باشید. راه دیگر این است که در اولین روز ورود به کانادا به اداره مهاجرت مراجعه کرده و درخواست خود را بیان کنید.

با توجه به این که کانادا بر خلاف کشورهای اروپایی کمپ پناهندگی ندارد، این روش اخذ اقامت بسیار دشوار بوده و به هیچ عنوان توصیه نمی شود. خصوصا برای افراد زیر 18 سال بهتر است که از سایر روش های مهاجرت اقدام به اخذ اقامت کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

افرادی که می خواهند برای ادامه تحصیل خود به کشور کانادا مهاجرت کنند باید مراحل بسیاری را پشت سر بگذارند. به دلیل این که کلاس های دانشگاه در این کشور به زبان انگلیسی برگزار می شود، مهاجر باید به زبان انگلیسی تسلط داشته و مدرک تافل و یا آیلتس داشته باشد. در کنار آن برای تحصیل در هر مقطع در دانشگاه های کانادا باید مدارک مقطع قبل خود را در اختیار داشته باشید.

لازم است که کلیه مدارک  شناسایی و تحصیلی فرد ترجمه شده و آماده باشند. نکته مهمی که در خصوص تحصیل در کانادا باید به آن توجه شود، انتخاب رشته تحصیلی است. قبل از اقدام به مهاجرت باید تحقیق و بررسی صورت بگیرد تا فرد بداند کدام رشته ها در این کشور در سطح بالاتری تدریس می شوند و همچنین بازار کار بهتری دارند.

پس از انجام این مراحل باید دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.هر دانشگاهی فرم درخواست مخصوص خود را دارد. پس از تکمیل فرم می بایست یک هزینه ای هم برای بررسی مدارک توسط موسسه مورد نظر پرداخت شود. این هزینه برای دانشگاه ها و موسسات مختلف، متفاوت است. سپس باید مدارک ترجمه شده را به همراه انگیزه نامه حاوی هدف خود از تحصیل و مهاجرت به این کشور را برای آن موسسه ارسال نمایید.

در این مرحله در صورتی که دانشگاه پذیرش اولیه شما را انجام دهد، باید یک هزینه ای علاوه بر شهریه دانشگاه بابت اطمینان دانشگاه از تصمیم شما پرداخته شود. پس از طی کردن این مراحل و دریافت پذیرش از دانشگاه کلیه مدارک به همراه نامه پذیرش دانشگاه و درخواست ویزای تحصیلی کانادا باید به سفارت این کشور ارسال شود. سایر امور مربوط به انگشت نگاری و مصاحبه سفارت هم در داخل کشور انجام شده و مدارک بررسی می گردد. در صورت تایید مدارک ویزای تحصیلی صادر می گردد.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای خود اشتغالی، نوعی ویزا برای مهاجرت به کانادا است که افراد می توانند با آن به کانادا مهاجرت کرده و در آن جا کسب و کاری برای خود راه اندازی کنند. این نوع ویزا به افرادی که در زمینه های هنری و ورزشی مهارت دارند و یا کسانی که ایده هایی برای شروع کار و احداث شرکت دارند داده می شود. ویزای خود اشتغالی کانادا از محبوب ترین و پر طرفدارترین ویزاهای کانادا است.

متقاضی باید توان قانع کردن افسر مهاجرت را داشته باشد . وی باید نشان دهد که توانایی و انگیزه لازم برای ایجاد شغل مورد نظر خود را دارد. داشتن سابقه کار حرفه ای برای دریافت این نوع ویزا معیار مهمی است. فرد باید حداقل 2 سال در شغلی که قصد راه اندازی آن را دارد تجربه داشته باشد.

اگر فردی از طریق فعالیت های ورزشی قصد دریافت اقامت خود اشتغالی کانادا را داشته باشد، باید در رقابت های جهانی آن رشته، سابقه حضور داشته باشد. اخذ این نوع اقامت نیاز به اثبات تمکن مالی دارد. زیرا فرد بعد از ورود به این کشور باید توان حمایت مالی از خود و خانواده اش را داشته باشد. انجام معاینات پزشکی برای تایید سلامتی مهاجر هم جزو مدارک لازم برای این نوع ویزا است.

مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند

یکی از راه های مهاجرت و دریافت اقامت کانادا تولد در این سرزمین است. این قانون بر اساس حق خاک در این کشور وجود دارد . حق خاک یعنی هر کسی که در این خاک متولد می شود تابعیت آن کشور را دارد. در گذشته کشورهای زیادی از این قانون پیروی می کردند اما امروز معدود کشوری این قانون را قبول دارد.

کانادا جزو تعداد اندکی از کشورهای توسعه یافته است که از این قانون تبعیت می کند. کودکی که در این کشور متولد می شود شهروند این کشور است و برای وی هیچ محدودیت و قید و شرطی وجود ندارد.

کانادا شهرها و منطقه های مختلفی دارد که قانون تولد کودک در آن ها متفاوت است. به همین دلیل باید با توجه به قوانین منطقه پس از تولد کودک اقدام به دریافت شناسنامه برای کودک نمود. دریافت شناسنامه، به معنی شهروندی کودک متولد شده است. با داشتن شناسنامه و ارائه مدارکی مانند گواهی تولد نوزاد، شاهد تولد، دو قطعه عکس و فیش پرداختی هزینه ها می توان برای دریافت پاسپورت کانادایی کودک اقدام نمود.

والدینی که فرزند آن ها در کانادا متولد شده است نمی توانند از طریق این موضوع اقامت کانادا را بگیرند. برای انجام این امر باید از شیوه های مختلف مهاجرت استفاده نمایند. فرزندی که در کانادا متولد می شود، به محض رسیدن به 18 سالگی می تواند از طریق اسپانسرشیپ اقوام درجه یک، اقامت این کشور را برای والدین خود بگیرد.

مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند

هزینه مهاجرت به کانادا

یکی از مهم ترین مسائل مربوط به مهاجرت و اقامت در کانادا هزینه های آن است. این هزینه شامل 3 بخش هزینه زندگی، هزینه فرآیند مهاجرت و هزینه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در کانادا است.

هزینه مسیر مهاجرت بستگی به نوع مهاجرت دارد. به طور کلی ارزان ترین نوع مهاجرت به کانادا مهاجرت کاری و پس از آن مهاجرت تحصیلی است. هزینه لازم برای دریافت مدرک زبان و همچنین ترجمه مدارک هم به هزینه های لازم اضافه می شود. برای افرادی که از طریق سرمایه گذاری قصد مهاجرت دارند، سرمایه لازم برای خرید ملک و یا ثبت شرکت هم وجود دارد.

پس از آن هزینه های مربوط به انگشت نگاری و آزمایشات مطرح می شود. تهیه بلیط هم برای فرد و خانواده او به مجموع هزینه ها اضافه می شود. پس از ورود به کشور کانادا هم هزینه های زندگی مانند مسکن، تحصیل و پوشاک وجود دارد. ناگفته نماند زندگی در کشور کانادا به دلیل داشتن امکانات رفاهی و سطح زندگی خوب، هزینه زیادی دارد.

کلام آخر

در این مقاله مهاجرت به کانادا و روش ها و هزینه های آن را بررسی نمودیم. برای دریافت اقامت کانادا می توان از روش های مختلف کار، تحصیل، ازدواج، سرمایه گذاری و تولد فرزند اقدام نمود. ساده ترین نوع مهاجرت به کانادا خود اشتغالی و سخت ترین روش آن پناهندگی است. برای رفتن به این کشور باید تمامی هزینه های قبل و بعد از سفر را در نظر گرفت. امیدواریم مطالب ارائه شده برای شما مفید بوده باشد. از این که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید، از شما عزیران کمال تشکر را داریم. در صورتی که انتقاد و پیشنهادی در خصوص مطالب دارید می توانید از طریق سایت وکیل چی با ما در میان بگذارید.  

5/5 - (1 امتیاز)

سحر نیری

سحر نیری هستم. کارشناسی ارشد شیمی از دانشگاه رازی کرمانشاه. تاکنون با چندین سایت محتوانویسی همکاری داشتم و به دلیل علاقه ای که به مسائل حقوقی دارم؛ چند ماهی است که با مجله وکیل چی همکاری می کنم و از نویسندگی لذت می برم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =

دکمه بازگشت به بالا