
در این مقاله قصد داریم 10 تا از بهترین وکیل خانواده در همدان را به آن دسته از افرادی که در این شهر به دنبال یک وکیل زبده در حوزه دعاوی خانوادگی هستند، معرفی کنیم. یک وکیل خانواده باید به خوبی با پیچ و خم های اختلافات مربوط به طلاق، حضانت، مهریه، ارث و میراث و وصیت آشنا باشد. برای کسب اطلاعات لازم در این حیطه و شناخت وکلایی که تجربه کافی در این مورد دارند، در ادامه همراه ما باشید.
انواع دعاوی خانواده
دعاوی خانواده میتواند انواع متفاوتی داشته باشد که رسیدگی به همه آن ها در استان همدان، وظیفه بهترین وکیل خانواده در همدان می باشد. یک وکیل خانواده با وکیل خانوادگی متفاوت است. وکیل خانواده موظف است که به دعاوی مربوط به این حوزه در مراجع قانونی رسیدگی کند. اما وکیل خانوادگی ممکن است به همه دعاوی حقوقی و کیفری و مالی که مربوط به یک خانواده و یا شخص خاصی باشد ورود پیدا کند.
دعاوی رایج در مبحث خانواده انواع مختلفی دارد که در این بخش تعدادی از آن را معرفی می کنیم:
طلاق: طلاق یکی از رایج ترین پرونده های مربوط به دعاوی خانواده در مراجع قضایی است که انواع مختلفی دارد و ممکن است از طرف زن، مرد و یا به صورت توافقی باشد. بهترین وکیل خانواده در همدان می تواند به این دعاوی رسیدگی کند.
مهریه: مهریه حق قانونی زن بوده و پرداخت آن وظیفه مرد می باشد، اما دریافت و پرداخت مهریه در بسیاری از موارد با چالش و اختلاف بین زن و شوهر بر سر دریافت و پرداخت مهریه همراه می شود که حل آن نیازمند همراهی بهترین وکیل خانواده در همدان می باشد.
حضانت فرزندان: نگهداری از فرزندان در یک دوره سنی بر عهده مرد و در دوره دیگر بر عهده زن می باشد. ممکن است یکی از زوجین به این موضوع اعتراض داشته باشد و کار به شکایت کشیده شود. بهترین وکیل خانواده در همدان می تواند به آن ها در این مسیر کمک کند.
نفقه: از آنجا که تامین تمامی هزینه های زندگی زن و فرزندان بر عهده مرد خانواده می باشد، عدم پرداخت آن می تواند مجوزی برای درخواست طلاق از طرف زن باشد. اگر زن به این دلیل از همسرش شکایت داشته باشد، می تواند از بهترین وکیل در همدان در حوزه خانواده کمک بگیرد.

بهترین وکیل خانواده در همدان چه کسی است؟
بهترین وکیل خانواده در همدان به کسی گفته می شود که در دعاوی خانوادگی متخصص باشد. چنین وکیلی ممکن است از نوع وکیل پایه دو و یا پایه یک باشد، چرا که در دعاوی خانواده، وکالت پرونده هایی با موضوعاتی مثل طلاق، مهریه و حضانت فرزندان، برای وکیل پایه دو امکان پذیر است. اما وکلایی که در این مقاله ما به معرفی آن ها می پردازیم، همگی جزو وکلای پایه یک دادگستری می باشند که تجربه و سابقه خوبی در زمینه دعاوی خانواده دارند.
یک وکیل حرفه ای به خوبی می داند که چگونه از ضایع شدن حقوق موکل خود جلوگیری کند و در کم ترین زمان ممکن پرونده را به پایان برساند. وکلایی که توانسته باشند رزومه خوبی برای خود تنظیم کنند، غالبا از طرف موکلین شان به دیگران معرفی می شوند و مراجعه کنندگان با اطمینان خاطر و آرامش بیش تری پرونده خود را به ایشان می سپارند.
تفاوت عقد دائم و موقت در چیست؟
یکی از انواع دعاوی خانواده که جز رایج ترین آن ها نیز می باشد، دعاوی مربوط به ازدواج است. قوانین و مقررات عقد دائم، کاملا مشخص است. چرا که عقد دائم به صورت رسمی در دفاتر ازدواج می رسد و تمام شروط و قوانین ازدواج و طلاق شامل آن می گردد. اما ممکن است برای ازدواج موقت وضعیت کمی متفاوت باشد. در ازدواج دائم و موقت تفاوت هایی وجود دارد که در ادامه آن ها را توضیح می دهیم:
نفقه: در ازدواج دائم، نفقه به طور کامل بر عهده مرد می باشد و از زمان ثبت عقد، زن می تواند در برابر تمکین از شوهرش از او طلب نفقه نماید. زنی که از تمکین همسرش خودداری کند، نمی تواند در برابر دریافت نکردن نفقه از همسرش شکایتی داشته باشد. اما در ازدواج موقت تنها در صورتی نفقه زن بر عهده مرد است که در صیغه نامه ذکر شده باشد.
مهریه: ذکر نشدن مهریه در عقد دائم، باعث ابطال عقد نمی گردد و حتی بعد از جاری شدن آن نیز زوجین می توانند بر سر آن به صورت تراضی معین کنند. مهریه در دو نوع عندالمطالبه و عندالاستطاعه تعیین می گردد که پرداخت آن بر عهده مرد می باشد. در ازدواج موقت در صورت ذکر نشدن مهریه، صیغه ازدواج باطل می گردد. بهترین وکیل خانواده در همدان می تواند به دعاوی مربوط به دریافت و پرداخت مهریه رسیدگی نماید.
ارثیه: عقد موقت نمی تواند دلیلی بر دریافت زن از ارث و میراث شوهر گردد. اما عقد دائم زن را به یکی از وراث مرد تبدیل می کند.
عده: مدت عده زنان در عقد دائم سه بار طهر از عادت ماهیانه است و این مدت در ازدواج موقت به دوبار کاهش می یابد. برای کسانی که عادت ماهیانه نمی شوند و در دوران یائسگی هستند، عده سه ماه در نظر گرفته می شود.
باطل شدن عقد: تنها راه حل جدایی در عقد دائم، طلاق به روش قانونی است، اما در ازدواج موقت علاوه بر جاری کردن صیغه طلاق، زوجین می توانند تا پایان مدت آن صبر کنند تا ازدواج شان باطل شود.
خصوصیات بهترین وکیل خانواده در همدان چیست؟
بهترین وکیل خانواده در همدان ویژگی هایی دارد که باعث شناخته شدن او در بین رقبا و انتخاب توسط مراجعین برای وکالت می باشد. این خصوصیات به شرح زیر می باشند:
- صبوری و القای حس آرامش و اعتماد به مراجعین و موکلین
- تخصیص وقت کافی به هر پرونده
- پیگیری مستمر و حضور مداوم در جلسات دادگاه
- تلاش برای به ثمر رساندن پرونده در کم ترین زمان ممکن
- دریافت حق الوکاله منصفانه
- داشتن تجربه کافی در دعاوی مربوط به خانواده
- عدم دریافت هزینه های بی مورد و یا درخواست مبلغی ضافه تر از حق الوکاله در مدت وکالت فرد

دعوای مربوط به مهریه چگونه است؟
دعوا بر سر مهریه، یکی از رایج ترین اختلافات بین زوجین در هنگام جدایی می باشد که اکثر خانم ها و آقایان برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق شان، از یک وکیل مخصوص مهریه و خانواده کمک می گیرند. مهریه حق قانونی زن است، اما با توجه به سنگین بودن مبلغ آن و نداشتن استطاعت مالی مرد برای پرداخت، بر سر آن چالش ها و دعواهایی به وجود می آید.
گاهی ممکن است مرد با وجود داشتن وسع مالی، راضی به پرداخت مهریه نشود و یا زن بدون توجه به وضعیت مرد بخواهد آن را به صورت یکجا دریافت کند. در این شرایط وجود یک وکیل بسیار ضروری به نظر می رسد. بهترین وکیل خانواده در همدان در اولین قدم بعد از ارسال درخواست اخذ مهریه، استعلام اموال زوج را گرفته و آن را توقیف می کند. حتی ممکن است با جمع آوری استشهاد به دادگاه ثابت کند که وی اموالی دارد، ولی آن ها را در اختیار افراد دیگری قرار داده است و با این حساب مهریه را از مرد اخذ نماید.
صلاحیت دادگاه های خانواده
دادگاه های خانواده از جمله مراجع قانونی هستند که از سال 1376 به صورت اختصاصی کار خود را آغاز نمود که در آن امور مربوط به دعاوی خانواده می تواند مورد بررسی قرار گیرد. به دعاوی خانوادگی مانند طلاق، نفقه و مهریه، دعاوی وراث بر سر ماترک، اجرت المثل و ولایتهای قهری در دادگاه خانواده رسیدگی می شود. بهترین وکیل خانواده در همدان نیز نسبت به این مرجع قانونی شناخت کافی دارد، چرا که محل اصلی رفت و آمد او برای حضور در جلسات دادگاه موکلینش می باشد.
دعاوی خانواده از جمله دعاوی حقوقی هستند که در اصل باید در دادگاه های عمومی برگزار شوند، اما با توجه به خاص بودن و گستردگی موارد مربوط به دعاوی خانواده قوه، قضاییه تصمیم به اختصاص برخی شعب دادگاه های حقوقی به دادگاه خانواده نمود. مطابق با اصل 21 قانون اساسی، تعدادی از دادگاه ها اختصاصا برای این گونه دعاوی تعیین گردید. از جمله که مواردی که دادگاه های خانواده و کارکنان آن صلاحیت رسیدگی و بررسی آن را دارند شامل طلاق، ازدواج مجدد، نفقه، مهریه و اجرت المثل، قوانین و شرایط مروبط به اهدای جنین، به سرپرستی گرفتن فرزندان بی سرپرست، تمکین و نشوز زن، طلاق های غیابی و ناپدید شدن یکی از زوجین، حضانت فرزندان، تغییر جنسیت و بسیاری از دعاوی دیگر که در گروه دعاوی خانوادگی قرار می گیرند.
.
کلام آخر
در این مقاله در مورد دعاوی خانواده و انواع آن صحبت کردیم. البته هدف اصلی ما، معرفی 10 تا از بهترین وکیل خانواده در همدان برای هم وطنان عزیزمان در این استان بود. امیدواریم مطالب ذکر شده برای شما مفید بوده باشد. از همراهی شما تا پایان مقاله سپاس گزاریم. برای ارائه نظرات خود در سایت وکیل چی با ما در ارتباط باشید.
بله نفقه زوجه در دوران عقد دائم بر عهده زوج است اما در عقد موقت، مرد وظیفه ای برای پرداخت نفقه به زوجه ندارد.
نصف کردن دارایی مرد بعد از طلاق زن.
بله. زوجین می توانند با مراجعه به دفترخانه، شروط مورد توافق خود را به ثبت برسانند.