مهاجرتنکات حقوقی

مهاجرت به استرالیا ✈️ + شرایط اخذ اقامت ❤️【سال1403】⚖️

سالانه افراد زیادی به دلایل مختلف از قبیل تحصیل، کار و سرمایه گذاری تصمیم به مهاجرت می گیرند. حال به هر دلیلی که تصمیم به انجام چنین کاری دارید می بایست درباره کشور مقصد اطلاعات لازم را داشته باشید، استرالیا از جمله کشورهایی است که شرایط مناسب برای مهاجرت را دارد که از آن جمله می توان به شرایط آب و هوایی، طبیعت زیبا و از همه مهم تر اقتصاد قوی و بازار کار و مهاجرپذیر بودن کشور استرالیا اشاره کرد. کلیه این موارد موجب شده تا اغلب افرادی که قصد مهاجرت دارند جذب این کشور شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به استرالیا تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

شرایط عمومی مهاجرت به  استرالیا به چه صورت است؟

برای مهاجرت به هر کدام از کشورهای دنیا لازم است که ابتدا شرایط عمومی آن کشور را مورد بررسی قرار دهید. استرالیا بزرگترین کشور اقیانوسیه و از نظر وسعت در سراسر جهان رتبه ششم را دارد، رفاه اجتماعی در این کشور در سطح بالایی قرار داشته و از نظر اقتصادی رتبه چهاردهم در دنیا را کسب نموده است. اطراف استرالیا را منظره های سرسبز زیبا از جنگل های انبوه و دامنه های کوهستانی پوشانده است.

برای مهاجرت به استرالیا و اخذ پاسپورت این کشور می بایست اطلاعاتی درباره اصول و قوانین مربوط به تابعیت آن را کسب نمایید. مطابق حقوق بین الملل تابعیت را چنین می توان معنا کرد که فرد با کشور مربوطه رابطه بین االمللی، سیاسی، معنوی و حقوقی داشته که طبق این روابط متقابلا در برابر هم دارای وظایف و تکالیفی می باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با بهترین وکیل امور مهاجرتی در تهران مشورت کنید.

لازم به ذکر است یکی از شرایط اخذ اقامت در استرالیا دریافت پاسپورت این کشور است که از دو اصل خاک و خون پیروی می کند که براساس اصل خونی، اگر والدین نوزاد دارای ملیت استرالیایی باشند تابعیت نسبی به نوزاد نیز به ارث می رسد.

شرایط عمومی مهاجرت به  استرالیا به چه صورت است؟

روش های مهاجرت به استرالیا و شرایط اخذ اقامت

برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت در این کشور روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه هر کدام را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم:

  • مهاجرت به استرالیا از طریق کار: افرادی که دارای فن و حرفه تخصصی هستند و تمایل دارند از طریق کار به کشور استرالیا مهاجرت کنند می توانند از شرایط ویژه ای که این کشور ا برای چنین افرادی در نظر گرفته بهره مند شوند. در صورتی که حرفه آن ها جز مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد به راحتی می توانند از این طریق پاسپورت استرالیا را نیز دریافت نمایند، به عبارتی دیگر کسانی که درخواست ویزای کار می دهند می توانند از طریق آن ضمن فراهم آمدن شرایط مهاجرت و اخذ اقامت، پاسپورت استرالیا را نیز دریافت نمایند. مهاجرت به استرالیا از طریق دریافت ویزای کار، مطابق با رتبه بندی انجام می شود و متقاضیان این شیوه از مهاجرت می بایست شرایطی مانند تحصیلات، سن، مدرک زبان و نیز سابقه کاری نیز داشته باشند که این پارامترها مورد بررسی قرار گرفته و در صورتی که بتوانند از این طریق نمره ما بین 65 الی 100 را دریافت نمایند ویزای کار استرالیا به آنان تعلق خواهد گرفت.
  • مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل: کشور استرالیا دارای بیش از 130 کالج معتبر است که 80 درصد افرادی که در این کالج ها در حال تحصیل هستند دانشجویان بین المللی می باشند. زبان رسمی این کشور انگلیسی بوده و نظام آموزشی آن نیز به زبان انگلیسی می باشد لذا یکی از دلایل مهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل را می توان این موارد بیان کرد.

برای وارد شدن به هریک از دوره های تحصیلی در این کشور می بایست دارای سطح علمی بالایی باشید و داشتن مدرک زبان آیلتس 6  برای ورود به هر مقطعی الزامی می باشد. لذا ورود به دوره های تحصیلی در استرالیا رقابتی بوده و از طریق آزمون و مصاحبه می توانید وارد کالج های این کشور شوید.

اکثریت دانشجویان بین المللی در این کشور از مقطع کارشناسی  ارشد پذیرش و شروع به تحصیل می کنند و مدرک زبان ایلتس 7 برای این مقطع الزامی می باشد، دانشجویان بین المللی این مقطع همزمان با تحصیل اجازه کار به مدت 20 ساعت در هفته را دارند البته می توان تحصیلات در این کشور را نیز از طریق بورسیه تحصیلی نیز گذراند.

لازم است که بدانید تحصیل در این کشور به این معنا نمی باشد که بتوان از این طریق اقامت این کشور را اخذ نمایید بلکه این مورد تنها در صورتی امکان پذیر است که بعد از اتمام تحصیلات در استرالیا مشغول به کار شده و بعد از گذشت 4 سال می توانید اقامت دائم و حتی پاسپورت استرالیا را نیز دریافت کنید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در کشوراسترالیا:

نامه پذیرش رسمی از کالج استرالیا که در قسمت بالای آن سربرگ دانشگاه مربوطه باشد و نیز دارای گواهی هویتی شما و تاریخ شروع و پایان تحصیلات است.

مدرک زبان انگلیسی

داشتن محل اقامت معین در استرالیا

اثبات نمودن تمکن مالی برای زندگی در کشور استرالیا

بلیط پرواز و زمان پرواز

بیمه درمانی

  • مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری: گروهی دیگر نیز تمایل دارند از طریق سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار در کشور استرالیا تابعیت و اقامت آن را به دست آورند، برای این که بتوان در این کشور سرمایه گذاری انجام داد می بایست دارای سن زیر 45 سال، سوابق مدیریتی و همچنین تسلط کامل به زبان انگلیسی و  طرح تجاری باشید. سرمایه گذاری در این کشور براساس امتیاز بندی بوده و به افرادی که مهاجرت به استرالیا را با هدف سرمایه گذاری انتخاب می کنند اقامت 4 ساله تعلق گرفته و بعد از گذشت این مدت می توانند آن را تمدید نمایند و در صورتی که شرایط لازم را برای اقامت دائم و دریافت پاسپورت استرالیا داشته باشند می توانند برای اخذ آن اقدام کنند.

سرمایه گذاری در کشور استرالیا به شیوه های ذیل می باشد:

  • سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی، که به آن ویزای 188 می گویند و شامل افرادی می شود که میل دارند در این کشور کسب و کار جدید راه اندازی کنند و مهارت لازم برای آن را نیز دارند.
  • افرادی که قصد سرمایه گذاری در بخش های دولتی و منطقه ای را در این کشور دارند می بایست حداقل دارای 5/1 میلیون دلار سرمایه باشند و بتواند به مدت 4 سال این سرمایه خود را حفظ و به مدت حداقل دو سال در این کشور زندگی کند.
  • روش دیگر مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری برای ثبت شرکت با طرح تجاری است که فرد متقاضی بایستی اثبات نماید که طرح وی سودآور بوده و برای این کشور منفعت فراوانی دارد.

برای انجام هر کدام از روش های سرمایه گذاری در کشور استرالیا می بایست حداقل 9 ماه دراین کشور اقامت داشته و انجام روند سرمایه گذاری بیش از یک سال زمان نیاز دارد.

  • مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج: متقاضیان مهاجرت به استرالیا می توانند از طریق ازدواج با شخصی که تابعیت این کشور را دارد اقامت در استرالیا را اخذ کنند که  البته می بایست شرایط ذیل را داشته باشند:

ازدواج نباید تا 2 سال به طلاق ختم گردد.

افراد متقاضی ازدواج با شهروند استرالیایی نبایستی دارای سوابق کیفری باشند.

در صورت داشتن همسر دیگر، داشتن طلاق نامه الزامی می باشد.

داشتن سن حداقل 18 سال تمام

متقاضی می بایست دارای تمکن مالی و نیز درآمد ماهانه برای حمایت از همسر استرالیایی را داشته باشد. حتما می بایست دارای

در صورت داشتن چنین شرایطی ویزا اقامت دو ساله برای متقاضی صادر شده و پس از گذشت 2 سال می تواند اقامت دائم را اخذ نماید و حتی برای دریافت پاسپورت استرالیا اقدام کند.

نکات مهمی که باید درباره اقامت در استرالیا بدانید!

مطابق مطالبی که در بالا گفته شد برای این که بتوانید اقامت استرالیا را اخذ نمایید می بایست یکی از روش های فوق را انتخاب و شرایط آن را داشته باشید. با توجه به موارد ذکر شده در باب اخذ پاسپورت استرالیا بد نیست بدانید که افرادی که از اول ماه جولای 2007 مطابق قوانین کشور استرالیا توانسته اند تابعیت این کشور را دریافت نمایند بعد از گذشت چهار سال از اخذ اقامت دائم می توانند برای دریافت پاسپورت استرالیا نیز اقدام نمایند. نکته بسیار حائز اهمیت در این زمینه، فرد برای این که بتواند اقامت دائم را دریافت کند نباید بیش از یک سال در 5 سال آخر اقامتش را از کشور خارج شده باشد.

اخذ اقامت استرالیا دارای چه مزایایی می باشد؟

کسانی که با مهاجرت به استرالیا به یکی از روش هایی که پیشتر به آن اشاره کردیم توانسته اند تابعیت و اقامت این کشور را بگیرند می توانند از تمامی مزایا و حقوقی که کشور استرالیا به شهروندانش ارائه می دهد بهره مند شوند. برخی از مزایایی که بعد از تابعیت این کشور به شهروندان ارائه می شود به قرار ذیل است:

  • می توان با اخذ تابعیت این کشور در سازمان ها و ارگان های دولتی مشغول به کار شد و از مزایای شرکت های آن بهره مند شد.
  • داشتن حق رای در تمامی انتخابات فدرال و ایالتی کشور
  • می توان با اخذ اقامت دائم این کشور از طریق انتخابات به پارلمان کشور ورود پیدا کرد.
  • امکان دریافت تابعیت برای فرزندانی که خارج از کشور استرالیا متولد شده اند.
  • امکان کمک از مقامات استرالیا در خارج از کشور
  • بعد از اخذ اقامت در استرالیا و دریافت پاسپورت آن می توان به راحتی به این کشور و بدون هیچگونه محدودیتی رفت و آمد کرد، علاوه بر این امکان سفر به بسیاری از کشورهای جهان بدون اخذ ویزا از دیگر مزایای مهاجرت به استرالیا به شمار می آید.
  • تحصیلات رایگان و بدون محدودیت سنی برای فرد و فرزندانش
  • می توان وام های مختلفی را بعد از اخذ تابعیت دریافت نمود مانند وام مسکن
  • استفاده از بیمه درمانی رایگان کشور استرالیا
  • دریافت کمک هزینه های مالی از جانب دولت مانند کمک هزینه برای فرزند خردسال
اخذ اقامت استرالیا دارای چه مزایایی می باشد؟

به چه کشورهایی می توان بدون ویزا و با پاسپورت استرالیا سفر نمود؟

با مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت و پاسپورت آن می توان به بسیاری از کشورها بدون ویزا سفر کرد. همانگونه که پیشتر نیز گفتیم برای دریافت اقامت استرالیا بایستی مراحل مختلفی را طی نمود ولی نتیجه ای که حاصل می شود بسیار رضایت بخش می باشد و می توان با پشت سر گذاشتن آن مراحل یکی از قویترین پاسپورت های جهان را اخذ نمود. اگر شما موفق شده باشید که تابعیت و اقامت دائم استرالیا را بگیرید و یک شهروند استرالیایی محسوب شوید می توانید با مراجعه به اداره پست محل اقامت و ثبت درخواست در کمتر از ده روز پاسپورت معتبر استرالیا را دریافت نموده و به کشورهای مختلفی بدون ویزا و با استفاده از این پاسپورت قدرتمند سفر کنید.

براساس آخرین آمار دریافت شده با پاسپورت استرالیا می توان به 181 کشور بدون ویزا سفر کرد و تعداد این کشورها معمولا با توجه به قدرت و اعتباری که این پاسپورت دارد سالانه بیشتر می شود. پس شهروندان استرالیایی به راحتی می توانند با در دست داشتن یکی از قدرتمندترین پاسپورت های دنیا به 181 کشور بدون ویزا سفر کنند البته توجه به این نکته نیز مهم می باشد که این 181 کشور شامل کشورهایی که برای سفر به آن ها به ویزا نیاز نمی باشد نیز می شود.

 کلام آخر

در این مقاله در مورد روش های مختلف برای مهاجرت به استرالیا و همچنین شرایط اخذ اقامت این کشور صحبت کردیم. برای کسب اطلاعات در مورد شرایط قانونی و چگونگی مهاجرت به این کشور توصیه می کنیم با بهترین وکیل تهران مشاوره داشته باشید. از این که تا پایان مقاله همراه ما بودید از شما کمال تشکر را داریم. در صورت هرگونه انتقاد و پیشنهاد می توانید از طریق سایت وکیل چی با ما در ارتباط باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

رقیه فتاحی

رقیه فتاحی هستم، لیسانس کامپیوتر دارم و بخاطر علاقه ای که به مسائل حقوقی و نویسندگی دارم، از سال 1398 کار محتوانویسی انجام می دهم و سعی می کنم اطلاعات حقوقی خودم را به روز کنم تا در سایت وکیل چی اطلاعات مفید و جدیدی را در اختیار کاربران قرار دهم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 3 =

دکمه بازگشت به بالا