10 تا از بهترین وکیل وصیت در کرج⭐【آپدیت 1401】⚖️

در این مقاله قصد داریم بهترین وکیل وصیت در کرج را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید. وصیت در معنای لغوی آن به سفارش کردن و پرداختن به امور متوفی اشاره دارد و وصیت نامه ابزاری است که فرد می تواند برای اموال و دارایی خود بعداز مرگ تصمیم گیری کرده و آن را مدیریت کند. قانون نیز به این امر توجه ویژه ای داشته و افراد می توانند با مراجعه به بهترین وکیل وصیت براساس شرایطی که قانون در این حوزه در نظر گرفته اقدام به تنظیم و تدوین وصیت نامه نمایند.
بهترین وکیل وصیت در کرج چه کسی است؟
بهترین وکیل خانواده در کرج که از دانش حقوقی بالایی برخوردار بوده و به امور مربوط به وصیت و شرایط آن براساس قانون تسلط کافی وکاملی دارد را می توان به عنوان وکیل وصیت معرفی کرد. در حقیقت بهترین وکیل وصیت در کرج می تواند به موکل خود در تنظیم وصیت نامه با رعایت قوانین و قواعد حقوقی کمک کرده و او را در این زمینه راهنمایی کند تا بعد از فوت تکلیف اموال او معین گردد.
براساس گفته بهترین وکیل وصیت در کرج، وصیت بایستی کتبی باشد و با رعایت تشریفات قانونی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد زیرا وصیت شفاهی در مراجع رسمی پذیرفته نبوده و حتی با شهادت شهود نیز نمی توان آن را اثبات کرد.

انتخاب بهترین وکیل وصیت در کرج
وصیت نامه یک عقد و یا قرارداد قانونی است که بهتر است برای تنظیم آن به بهترین وکیل وصیت در کرج مراجعه کنید که برای این منظور لازم است که در زمان انتخاب این وکیل به موارد ذیل توجه نمایید:
- اولین و مهم ترین فاکتور در انتخاب بهترین وکیل در کرج جهت تنظیم وصیت نامه تخصص و تجربه است. یک وکیل متخصص در این حوزه به تمامی قوانین مربوط به انحصار وراثت اشراف کاملی دارد و بر قوانین فقهی و شرعی نیز مسلط می باشد. لازم است که بدانید قوانین مربوط به وصیت بر پایه فقه و شرع تنظیم شده است.
- بهترین وکیل وصیت در کرج، سالیان طولانی در این حوزه فعالیت داشته و افراد زیادی در این زمینه به او مراجعه کرده و با توجه به دانش و تخصص خود در این حیطه توانسته در تنظیم وصیت نامه به آن ها مشاوره و راهنمایی های لازم را ارائه دهد.
- بهترین وکیل وصیت در کرج دارای پروانه وکالت پایه یک بوده و جهت تنظیم وصیت نامه به تمامی مراحل قانونی آن اشراف کاملی دارد و قادر است روند و مراحل آن را در زمانی کوتاه به انجام می رساند.
انواع وصیت کدام است؟
وصیت شامل دو نوع وصیت تملیکی و وصیت عهدی به شرح ذیل می شود:
- وصیت تملیکی: در این نوع وصیت عین و یا منفعت مالی به نفع دیگری وصیت می شود و شرط آن نیز بدین صورت که که موصی له، یعنی فردی که وصیت به نفع او انجام شده، وصیت موصی، یعنی شخص وصیت کننده را قبول کند. به عنوان مثال اگر موصی ملکی را به نفع فرزند ارشد خود وصیت کند فرزند ارشد بایستی این وصیت را قبول داشته باشد تا ملک براساس قانون به تملک او در آید.
در مواردی ممکن است که وصیت تملیکی برای امور فقرا و مساکین باشد که در چنین موردی نیاز به قبول شرط از سوی این افراد نیست و اگر وصیت برای فرد صغیر و یا مجنون باشد ولی او باید قبول بودن وصیت را عهده دار شود.
با توجه به بیان بهترین وکیل وصیت در کرج تا زمانی که موصی له وصیت را قبول نکند ورثه اجازه تصرف اموال را ندارند و چنانچه تصیمی موصی له طولانی شود به گونه ای که موجب ایجاد ضرر و زیان در اموال سایر ورثه گردد قاضی از طریق اجبار از موصی له می خواهد هر چه سریع تر تصمیم خود بر قبول و یا رد وصیت را اعلام نماید.
- وصیت عهدی: نوع دیگری از وصیت می باشد که براساس آن فرد برای بعد از فوت خود چند نفر را مامور انجام اموراتی می کند، به عنوان مثال وصیت کننده از شخصی می خواهد که بعد از فوت او بدهی هایش را به طلبکارانش پرداخت نماید. در حقیقت همان گونه که بهترین وکیل وصیت در کرج بیان می دارد در وصیت عهدی، وصیت کننده فردی را برای اداره اموال و سرپرستی فرزندان صغیر خود انتخاب و مسئولیت امور و اموال خود را به او می سپارد.
اهمیت بهترین وکیل وصیت در کرج در نگارش وصیت نامه
براساس آنچه که در فقه و حقوق مدنی در مورد وصیت بیان شده این واژه به معنای تملیک و واگذاری اموال و یا منفعت آن بعد از مرگ به شخص دیگری است. از منظر بهترین وکیل وصیت در کرج که بر مبنای قوانین فقه و شرع بیان می دارد، تصرف و دخالت در اموال شخصی که فوت کرده مباح می باشد که این امر می تواند بیانگر قانونی بودن سند وصیت باشد. لذا افراد بایستی برای تعیین تکلیف اموال خود بعد از مرگ حتما نسبت به تنظیم وصیت نامه اقدام نمایند و لازم است که روند این امر به صورت قانونی و رسمی انجام گیرد که برای این امر باید به بهترین وکیل در کرج مراجعه نمایند.
توجه داشته باشید که تنظیم وصیت نامه بایستی براساس قوانین و مقرراتی که برای آن تعیین شده انجام گیرد و وکلایی که در این حوزه فعال هستند بر این امر واقف بوده و ارکان مختلف و مقرارت مربوط به آن را به درستی رعایت می کنند. متاسفانه یکی از پرونده هایی که در مراجع قضایی مطرح می گردد مربوط به اختلافات در خانواده های مختلف بر تقسیم ارث و میراث و وصیت است. لذا اگر وصیت نامه به صورت رسمی توسط بهترین وکیل وصیت در کرج در یکی از دفترخانه های رسمی ثبت شود این سند در دادگاه به عنوان یک سند رسمی تلقی شده و ورثه نمی توانند نسبت به آن معترض باشند.
در مواردی ممکن است که موصی سواد نداشته باشد که در این مورد بهترین وکیل وصیت در کرج با توجه به وجدان کاری و امانتداری که نسبت به موکلین خود دارد به عنوان وکیل قانونی موصی تمامی گفته های او را به صورت دقیق وکامل ثبت نموده و بعد از اتمام نگارش علاوه بر موصی دو نفر شاهد نیز ذیل آن را امضا خواهند کرد و در نهایت یک نسخه از وصیت نامه تحویل موصی شده و دو نسخه دیگر نیز در دفتر اسناد رسمی بایگانی می گردد.

آیا وصیت نامه دست نویس قابل استناد است؟
وصیت نامه دست نویس که به آن وصیت نامه خود نوشت نیز می گویند نوعی از وصیت نامه می باشد که خود فرد اقدام به نگارش آن می کند و ذیل نوشته نیز امضای فرد قرار می گیرد.
در حالت کلی با توجه به بیان بهترین وکیل وصیت در کرج این نوع از وصیت نامه واجد اعتبار می باشد زیرا امکان دخل و تصرف در آن و یا جعل نمودن آن توسط افراد دیگر وجود دارد که این امر موجب شده تا مقامات قضایی برای این که بتوانند به این نوع وصیت نامه استناد کنند شروطی را در نظر گیرند. به عنوان مثال براساس ماده 294 قانون امور حسبی اعتبار این نوع وصیت نامه تنها 3 ماه بعد از آگهی انحصار وراثت خواهد بود.
هزینه بهترین وکیل وصیت در کرج
حق الزحمه بهترین وکیل پایه یک دادگستری در ایران برای نگارش وصیت نامه به عوامل مختلفی از قبیل نوع وصیت نامه، موضوع، ماترک به جا مانده و غیره بستگی دارد. به موجب ماده 1278 قانون مدنی هر نوع سندی که در اداره ثبت و اسناد تنظیم گردد به عنوان یک سند رسمی شناخته شده و هزینه آن نیز بر همین اساس محاسبه خواهد شد.
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم مطالب مفیدی در رابطه با بهترین وکیل وصیت در کرج در اختیار شما قرار دهیم. در صورتی که به هرگونه مشاوره در این زمینه نیاز دارید می توانید از طریق مراجعه به سایت وکیل چی، وکیل مورد نظر خود در این زمینه را به راحتی پیدا کنید.
طبقات ارث با توجه به قوانین شرعی اسلام است و دارای دو دسته نسبی و سببی میشود که وجود هر یک از افراد طبقه اول، مانع از ارث بردن سایر طبقات میگردد.
قوانین ارث جزو قوانین آمره است و خلاف آن نمی توان عمل کرد.
چنانچه وصیت نامه ای تنظیم شد که در آن کل اموال فرد به نفع یکی از وراث وصیت شده بود آن وصیت، تنها نسبت به یک سوم اموال صحیح است و در صورت مازاد بر یک سوم، زمانی صحیح و نافذ است که سایر ورثه نیز با آن موافقت کنند.