وکیل

10 تا از بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج⭐【آپدیت 1401】⚖️

در این مقاله قصد داریم بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید. کارفرما موظف است تمامی حق و حقوق کارگر را در زمان مقرر خود براساس قراردادی که بین آن ها امضا شده بدون کم و کاست پرداخت نماید و قانونگذار نیز در این مورد هیچگونه تعللی را قبول نکرده و از کارگر دفاع می کند. اگر کارفرما به هر دلیلی حقوق کارگر را پرداخت نکرده و از وظیفه خود در این مورد سرپیچی کند کارگر می تواند از کارفرما شکایت کند و برای این منظور توصیه می کنیم که حتما از بهترین وکیل شکایت از کارفرما کمک بگیرد.

بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج چه کسی است؟

وکیل شکایت از کارفرما به بهترین وکیل پایه یک دادگستری در ایران گفته می شود که به تمامی قوانین، تبصره ها و آیین نامه های قانونی اداره کار تسلط و اشراف کاملی دارد و در جهت احقاق حقوق کارگران در جامعه فعالیت می کند.

بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج به کارگرانی که به هر نحوی درگیر این دعاوی شده اند کمک می کند تا بهترین نتیجه را از جریان پرونده خود دریافت کرده و با ارائه راهکارهای قانونی از هر گونه سو استفاده و بهره کشی کارفرمایان از قشر کارگر جلوگیری می کند.

وکیل شکایت از کارفرما به عنوان یکی از وکلای متخصص و حرفه ای، در این حوزه فعالیت دارد و براساس مهارت و تجربه بسیار زیادی که کسب نموده مراحل روند پرونده را در مراجع مربوطه در زمانی کوتاه به سرانجام می رساند.

بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج چه کسی است؟

خصوصیات بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج

از مهم ترین خصوصیات بهترین وکیل در کرج که به صورت تخصصی در زمینه دعاوی شکایت از کارفرما فعالیت دارد می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • بهترین وکیل شکایت از کارفرما با تسلطی که بر قوانین اداره کار داردتوانسته است پرونده های زیادی را در این زمینه به نتیجه برساند.
  • وکلایی که در حوزه دعاوی شکایت از کارفرما فعال هستند دارای تحصیلات حقوقی بوده و بر مباحث مربوط به قانون کار آگاهی دارند و به این امر کاملا واقف هستند که در جهت دفاع از موکل از چه مدارک و اسنادی برای کسب موفقیت استفاده کنند.
  • بهترین وکیل شکایت از کارفرما علاوه برتجربه ای که در طی سالیان فعالیت خود در این حوزه کسب نموده از مراحل جریان دادرسی این دعاوی اطلاعات کاملی دارد و براساس مشکلات و نوع شکایت کارگر از کارفرما خدمات حقوقی مناسب را به او ارائه می دهد و به موکل خود کمک می کند تا در جریان دادرسی عملکردی مناسب داشته باشد.
  • بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج در جریان و پیگیری پرونده های مربوطه دارای صبر و حوصله می باشد و در صورت بروز هر گونه مشکلی در مسیر پرونده با صبوری به حل و فصل آن پرداخته و موکل خود را نیز در جریان امور قرار می دهد.

مزایای مراجعه به بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج

مراجعه به بهترین وکیل در ایران در جهت شکایت از کارفرما مزایای زیادی دارد که برخی از مهم ترین و اساسی ترین آن ها به قرار ذیل است:

  • مهم ترین مزیت مراجعه به بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج جهت پیگیری پرونده حقوقی در این حوزه کسب اطلاعات است. وکیل در این زمینه به مراجعه کنندگان  از طریق ارائه مشاوره بهترین و مناسب ترین راهکارهای قانونی را به آنان پیشنهاد می دهد.
  • بهترین وکیل شکایت از کارفرما در جریان دادرسی پرونده های مختلفی که در این حوزه وکالت کرده اطلاعات کافی را در مورد روابط میان کارگر وکارفرما دارد.
  • وکیل شکایت از کارفرما شکواییه ای را بر علیه کارفرما با دقت و به صورت کاملا حرفه ای تنظیم کرده و بهترین نتیجه از آن را نیز به نفع موکل خود دریافت می کند و با تسلطی که بر قوانین و مراحل دارسی دارد از هر گونه اطلاله دادرسی جلوگیری به عمل می آورد.
  • بهترین وکیل شکایت از کارفرما درکرج به واسطه تجربه ای که دارد از تمامی راه های قانونی در این زمینه اطلاع کافی داشته و در جلساتی که با موکل خود برگزار می کند تمامی مسائل حقوقی مربوط به موضوع پرونده را با زبانی ساده برای او بازگو می کند.
  • از دیگر مزایای بهره مندی از بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج این است که نیازی به حضور موکل در جلسات دادرسی نیست و از این طریق در هزینه و زمان تا حد زیادی صرفه جویی می شود.
کارگر در چه مواردی می تواند از کارفرما شکایت کند؟

کارگر در چه مواردی می تواند از کارفرما شکایت کند؟

دادخواست و شکواییه ای که با موضوع شکایت از کارفرما مطرح می شود معمولا در زمینه های مشخصی می باشد و اغلب این پرونده ها شباهت زیادی به هم دارند که در ادامه به برخی از مهم ترین مواردی که کارگر از کارفرما شکایت می کند می پردازیم:

  • عدم عقد قرار داد کارفرما با کارگر: براساس قانون، قرارداد می تواند به صورت کتبی و یا شفاهی باشد که که به موجب آن کارگر در قبال دریافت مبلغی مشخص، کاری را برای کارفرما انجام می دهد که این مدت زمان کار می تواند موقت و یا غیر موقت باشد. یکی از رایج ترین اختلافات میان کارگر و کارفرما که منجر به شکایت بر علیه کارفرما می شود عدم عقد قرارداد کاری است که در این مورد قانون از کارگر حمایت می کند و اگر کارگر سند کتبی مبنی بر قرارداد کار در دست داشته باشد در پیگیری شکایت از کارفرما و با راهنمایی و مشاوره وکیل شانس موفقیت در پرونده را خواهد داشت.
  • تعیین مزایای کمتر از قانون کار برای کارگر: کارفرما این حق را ندارد که مزایای کارگر را کمتر از آنچه که قانون کار هر ساله تعیین می کند به او پرداخت نماید و کارگر در این مورد می تواند با کمک بهترین وکیل شکایت از کارفرما برای احقاق حقوق خود پرونده را در مرجع مربوطه پیگیری نماید.
  • عدم پرداخت حقوق کارگر بعد از فوت کارفرما: قراردادکاری که مابین کارگر و کارفرما امضا می شود یک قرارداد قطعی محسوب می شود. لذا بعد از فوت کارفرما ورثه او بایستی به تمامی تعهداتی که در قرارداد ذکر شده عمل کنند  هر گونه تغییر در وضعیت مالکیت کارگاه مانند فروش، اجاره و یا حتی تغییر نوع کاربری در وضعیت قراردادی کارگران تاثیر نخواهد داشت.
  • اخراج کارگر به دلیل عدم انجام وظیفه: یکی از مشکلات رایج میان کارگر و کارفرما که منجر به پایان همکاری آنان نیز می شود کوتاهی در انجام وظایف کارگر است. اگرچه کارفرما براساس آیین نامه های انضباطی کارگاه می تواند بعد از تذکراتی به صورت کتبی همکاری خود با او را قطع نماید ولیکن کارفرما بایستی تمامی مطالبات مالی کارگر را به صورت تمام و کمال پرداخت کند در غیر این صورت کارگر می تواند با مراجعه به بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج حهت احقاق حقوق خود به صورت قانونی اقدام کند.
  • کاهش حقوق پرداختی به کارگر توسط کارفرما: یکی دیگر از مواردی که کارگر برای شکایت از کارفرما به وکیل مراجعه می کند کم شدن میزان حقوق در مقایسه با توافق اولیه میان او و کارفرما است. براساس قانون کارفرما تنها برای مواردی از قبیل مالیات و حق بیمه می تواند از حقوق کارگر کسر کند در غیر این صورت برابر آنچه که با کارگر توافق کرده باید حقوق او را پرداخت نماید و قانون نیز در این مورد از کارگران حمایت می کند.
  • انتظار کار بیش از حد معمول از کارگر: براساس ماده 51 قانون کار، مدت زمان کار کارگران 8 ساعت اعلام شده است البته کارفرما می تواند براساس توافق با کارگران ساعات کاری آن ها را در طول هفته کمتر و یا بیشتر کند ولیکن مجموع ساعات کاری نباید بیش از 44 ساعت در هفته باشد.

 البته برای برخی مشاغل مانند حوزه کشاورزی و دیگر شغل های فصلی ممکن است در برهه زمانی خاصی در مقایسه با سایر ایام سال فشار کاری تا حدودی بیشتر شود.

  • کار کردن کارگر در روزهای جمعه: براساس قوانین کار کارگران باید یک روز در هفته را تعطیل باشند و تعداد روزهای کاری در ایام هفته 6 روز می باشد. البته اعلام تعطیلی یکی از ایام هفته بر عهده کارفرما بوده و الزامی در تعطیلی روز جمعه وجود ندارد.

با این وجود در صورتی که کارفرما کارگران را ملزم کند که روز جمعه در محل کار حاضر باشند بایستی براساس قانون 40 درصد اضافه مزد به ازای هر ساعت را به آنان پرداخت کند.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم  مطالب مفیدی در رابطه با بهترین وکیل شکایت از کارفرما در کرج در اختیار شما قرار دهیم. در صورتی که به هرگونه مشاوره در این زمینه نیاز دارید می توانید از طریق مراجعه به سایت وکیل چی، وکیل مورد نظر خود در این زمینه را به راحتی پیدا کنید.

آیا قرارداد های کار شفاهی قابل پیگیری در مراجع حل اختلاف اداره کار هستند؟

بله، قرارداد های کار شفاهی از آن جایی که مطابق ماده ۷ قانون کار معتبر هستند قابل پیگیری و اثبات از طریق شهادت و امارات هستند.

چند نسخه از قرارداد کار باید وجود داشته باشد و تحویل چه کسانی داده شود؟

طبق قانون اداره کار قرارداد کار باید در چهار نسخه تنظیم شود. دو نسخه تحویل کارفرما و کارگر و دو نسخه دیگر تحویل اداره کار و شورای اسلامی کار قرار بگیرد.

آیا رای صادر شده در هیات حل اختلاف کار با وجود قطعی بودن دیگر قابل اعتراض نیست؟

بله، با این که رای قطعی است؛ اما در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض می‌باشد و اعتراض به رای صادر گشته مانع از اجرا رای نیست.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا