کیفری

10 تا از بهترین وکیل کیفری در شریعتی⭐【سال1403】⚖️

در این مقاله می خواهیم 10 تا از بهترین وکیل کیفری در شریعتی را به شما معرفی کنیم. اگر شما نیز به اطلاعاتی در مورد انواع جرایم کیفری و نحوه پیگیری آن نیاز دارید، تا پایان مقاله با ما همراه باشید. جرایم کیفری پیچیده تر از جرایم حقوقی هستند و معمولا شامل پرونده های پر پیچ و خمی در مراجع قضایی هستند که برای رسیدگی به پرونده نیاز به همکاری یک وکیل مجرب و حرفه ای است. وکلای کیفری باید در دسته وکلای پایه یک دادگستری باشند و بدون مجوز اجازه قبول پرونده ندارند.

دعاوی کیفری و تفاوت آن با دعاوی حقوقی

دعاوی کیفری که موضوع مورد وکالت بهترین وکیل کیفری در شریعتی می باشد، از جمله موضوعات مورد قضاوت در شعب کیفری موجود در لیست دادگاه های تهران است. این دعاوی با موضوعات حقوقی در چندین مورد متفاوت است. تفاوت های موجود بین دعاوی کیفری و حقوقی شامل موارد زیر می باشد:

اولین تفاوت بین محاکمه کیفری و حقوقی، هزینه دادرسی است. مبلغی که برای رسیدگی به شکایت باید به حساب قضایی واریز شود، در دادرسی کیفری کمی بیش تر از دادرسی دعاوی حقوقی است. زیرا در این موارد نیاز به تحقیقات مجدد توسط دادسرا وجود دارد.

در صورتی که اخطاریه و احضاریه صادره به متهم بی جواب بماند و وی از مراجعه و تسلیم خود به محاکم قضایی مربوطه خودداری کند، ناگزیر مرجع قضایی دستور بازداشت را صادر و او را مجبور به حضور در دادسرا می کند. در دادگاه حقوقی اما بحث متفاوت است. اگر شخص پس از ارسال اخطاریه در دادگاه حاضر نشود، ممکن است به نفع شاکی تصمیم گیری شود و رای غیابی صادر شود.

شکایاتی که ابتدا توسط بهترین وکیل کیفری در شریعتی در پرونده های جنایی مطرح می شود پس از تکمیل تحقیقات در دادسرا و کلانتری، در دادگاه های عمومی مطرح می شود. اما در مورد دعاوی حقوقی، تصمیم گیری به دادگاه یا حتی مرجع حل اختلاف ارجاع داده می شود.

در دادرسی پرونده مختومه می شود و در صورت موافقت طرف دعوا پرونده قضایی برای فرد تشکیل نمی شود. اما در پرونده های کیفری جنبه عمومی جرم برای مجرم باقی می ماند، حتی در صورتی که متهم رضایت دهد باید آن را تحمل کند.

دعاوی کیفری و تفاوت آن با دعاوی حقوقی

وظایف بهترین وکیل کیفری در شریعتی

لازم است هر شخصی در هر شغل و حرفه ای نسبت به وظایف خود به صورت تمام و کمال آگاه باشد و به خوبی آن ها را انجام دهد. وکلا نیز باید مسئولیت ها و وظایف خود را بشناسند و بدانند چگونه انتظارات موکل خود را برآورده کنند. وظایف بهترین وکیل کیفری در شریعتی به شرح زیر می باشد:

  • بهترین وکیل کیفری در تهران باید موکل خود را در تمام مراحل و جلسات دادگاه تا ختم پرونده همراهی کند.
  • باید برای تمامی جلسات دادگاه در موعد مقرر اسناد و مدارک لازم را تهیه کند و انواع اسناد دادرسی از قبیل شکایت نامه و لایحه دفاعیه را جهت ارائه به دادگاه آماده کند.
  • به مشتری توجه کند، پاسخگوی نیازهای او باشد و برای گوش دادن به جزئیات مشتری و همراهانش وقت بگذارد.

برخی از مهم ترین ویژگی های یک وکیل خوب در جدول زیر لیست شده است:

⭐ سطح وکیل:وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ تخصص:خانواده، ملکی، حقوقی، ثبتی، کیفری
✔️ میزان موفقیت:90% موفقیت پرونده ها
📝 خدمات:مشاوره رایگان+پیگیری پرونده
💰 هزینه وکیل:بر اساس سختی پرونده

10 تا از بهترین وکیل کیفری در شریعتی را بشناسید!

دبیر دریا بیگی

دبیر دریا بیگی

دبیر دریا بیگی یکی از وکلای نامدار در تهران است که به عنوان یکی از بهترین وکیل کیفری در شریعتی شناخته می شود. پروانه وکالت وی به شماره 5528 می باشد و به عنوان وکیل پایه یک دادگستری می تواند وکالت انواع پرونده های حقوقی و کیفری را داشته باشد. پروانه وکالت آقای دریابیگی چندین سال است که صادر شده و وی در طول سال های فعالیت حقوقی خود، وکالت بسیاری از پرونده ها را داشته و موفق به انجام آن شده است.

تخصص و مهارت:

  • متخصص در انواع دعاوی کیفری و حقوقی و ثبتی
  • ارائه مشاوره
  • اخذ کد اقتصادی، ثبت شرکت ها، تنظیم قراردادها و …

آدرس: شریعتی، بعد ازپل سید خندان، اول خیابان سیمرغ، پلاک2، طبقه 1، واحد 7

آسیه علی زاده

آسیه علی زاده

خانم آسیه علی زاده وکیل و مشاور حقوقی و یکی از وکلای مطرح کشور در تهران است که در زمینه ارائه خدمات حقوقی و مشاوره ای مشغول به فعالیت می باشد. وی در انواع دعاوی کیفری، مدنی و غیره به عنوان وکیل اقدام می نماید و تمام توان خود را برای موفقیت در دادگاه به کار می برد. از این رو خانم علی زاده یکی از بهترین وکیل کیفری در شریعتی محسوب می گردد. شماره پروانه وکالت خانم علی زاده نیز 7692 می باشد.

تخصص و مهارت:

  • دارای 14 سال سابقه وکالت
  • ارائه مشاوره با رزرو نوبت
  • تخصص در دعاوی کیفری و تنظیم اوراق مربوط به آن

آدرس: شریعتی، میدان کتابی، خیابان جلفا، کوچه شهید ستاری، پلاک12، طبقه 3

سید مهدی حجتی

سید مهدی حجتی

آقای سید مهدی حجتی، دارنده پروانه وکالت به شماره 10840، یکی از وکلای مطرح تهران است که در لیست بهترین وکیل کیفری در شریعتی قرار دارد. پروانه وکالت ایشان تا پایان سال 1403 معتبر است و در حال حاضر به صورت مستمر در حال فعالیت است. آقای حجتی سابقه فعالیت در انواع پیگردهای حقوقی و کیفری را دارد و با تلاش و پیگیری و ارتباط قوی با مراجعین و اعضای قوه قضائیه، سعی در جلب رضایت ارباب رجوع و رسیدن به نتیجه معقول دارد.

تخصص و مهارت:

  • مشاوره حقوقی به صورت حضوری و غیر حضوری
  • وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
  • تهیه برگه های قانونی جهت ارائه به مراجع قضایی

آدرس: شریعتی، بعد از میرداماد، بن بست شریفی، پلاک 11، واحد 3

اکبر رنجبر

اکبر رنجبر

آقای اکبر رنجبر یکی دیگر از وکلای دادگستری است که در امور حقوقی و کیفری تخصص دارد. ایشان با توجه به ارائه خدمات در زمینه جرایم کیفری و دعاوی حقوقی در دفتر وکالت خود، یکی از بهترین وکیل کیفری در شریعتی می باشد. آقای رنجبر وکیلی مجرب، با صبر و مهارت های ارتباطی قوی و ویژگی هایی مانند تسلط بر قوانین و تجزیه و تحلیل آن ها می باشد.

تخصص و مهارت:

  • نوشتن انواع لوایح اعتراضی، دادخواست ها و شکوائیه ها و قراردادهای حقوقی
  • ارائه مشاوره
  • دعاوی کیفری، شرب خمر، افترا و نزاع منجر به ضرب و جرح، سرقت، کلاهبرداری و …

آدرس: شریعتی، روبه روی خیابان میرزاپور، پلاک 1754، واحد 10

رضا علی پور

رضا علی پور

رضا علی پور یکی دیگر از وکلایی است که در شمال شهر تهران با تلاش مضاعف، رعایت انصاف، تلاش مستمر و تسلط به موازین قانونی و مواد آن، به ارائه خدمات وکالتی می پردازد. با وجود موفقیت هایی که آقای علی پور در پرونده های کیفری کسب کرده است، ایشان را می توان یکی از بهترین وکیل کیفری در شریعتی نامید.

تخصص و مهارت:

  • اخذ وکالت پرونده های حقوقی و کیفری
  • ارائه مشاوره

آدرس: شریعتی، ایستگاه یخچال، پلاک 1521، ساختمان آ اس پ، واحد 33

انواع دادگاه های کیفری بر اساس صلاحیت

دادگاه ها بر اساس صلاحیت ذاتی و محلی به انواع مختلفی تقسیم می شوند و تنها مجاز هستند که به دعاوی مربوط به اختیارات شان در حوزه تحت پوشش خود رسیدگی نمایند. بر این اساس مراجع قضایی رسیدگی کننده به دادگاه های کیفری نیز به چندین دسته طبقه بندی می شوند که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.

دادگاه کیفری نوع اول: هدف از برگزاری چنین دادگاه هایی، رسیدگی به جرایم سنگینی است که مجازات تعیین شده برای آن ها در صورت تایید جرم، حبس یا اعدام است. به جرایمی مانند قتل، تجاوز جنسی و زنا توسط این دادگاه رسیدگی می شود.

دادگاه کیفری نوع دوم: شامل جرائم عمومی مانند سرقت، کلاهبرداری، ضرب و جرح به عمد و نزاع بین دو و یا چندین نفر و … می باشد که رایج ترین موضوعات کیفری هستند.

دادگاه انقلاب: اگر فردی مرتکب جرایمی از قبیل محاربه، اقدام علیه امنیت و توهین به نظام شود، به دادگاه انقلاب معرفی می شود.

دادگاه های نظامی و مذهبی: زمانی که افراد نظامی و مذهبی یعنی روحانیون مرتکب خطا و توهین به لباس فرم خود شوند، جرایم آن ها در این دادگاه ها رسیدگی می شود.

دادگاه اطفال و نوجوانان: اگر متخلف زیر 18 سال باشد، پرونده او در دادگاه بزرگسالان رسیدگی نمی شود و به دادگاه ویژه ارجاع می گردد.

در دعاوی کیفری معرفی وکیل کیفری ضروری است و حتی در صورت امتناع متهم از معرفی وکیل، دادگاه وکیل تسخیری برای فرد در نظر می گیرد. اما غالبا افراد از وکلایی مثل بهترین وکیل کیفری در شریعتی برای دفاع از خود کمک می گیرند.

انواع دادگاه های کیفری بر اساس صلاحیت

شکایت کیفری چگونه تنظیم می شود؟

اگر شخصی مظنون به ارتکاب جرمی شود، قانون برای او مجازاتی تعیین می کند، در این صورت شاکی می تواند از طرف مقابل یا مجرم شکایت کند که به آن شکوائیه می گویند. شکایت کیفری به هر نحو و فرمتی بر خلاف شکایت حقوقی با کمک بهترین وکیل کیفری در شریعتی قابل طرح است.

در شکایت عنوان شده باید مشخصات کامل شاکی، متهم، هدف اصلی جرم، ادله ای مبنی بر صحت ادعای وارده، تاریخ وقوع جرم، محل وقوع، اسامی شهود و اشخاص مطلع از اتفاق پیش آمده ذکر شود. پس از ارائه این شکوائیه، دادسرا تحقیقات اولیه را برای کشف جرم آغاز می کند.

کلام آخر

در این مقاله ما در خصوص دعاوی کیفری و مرجع رسیدگی کننده به آن مطالبی را عنوان کردیم و 5 تا از بهترین وکیل کیفری در شریعتی را معرفی نمودیم. امیدواریم برای شما مفید بوده باشد. از همراهی تان تا پایان مقاله سپاس گزاریم و منتظر دریافت نظرات و انتقادات تان در سایت وکیل چی هستیم.

آیا رضایت اولیای دم می تواند قاتل را از زندان آزاد می شود؟

 بعد از رضایت اولیای دم دادگاه بر اساس شرایط عمومی قاتل را مجازات کند.

آیا کودکان می توانند در محاکم قضایی طرح دعوا کنند؟

بله، کودکان در جرایمی همچون کودک آزاری، تعرض جنسی و …. از طریق دادستانی می توانند طرح دعوا داشته باشند.

1- جرم سرقت مسلحانه چیست ؟

در قانون مجازات اسلامی ، حمل یا استفاده از انواع سلاح حین سرقت ، منجر به مجازات سرقت مسلحانه می شود که حکم مجازات جرم سرقت مسلحانه ، بسته به شرایط ، حبس از سه ماه تا بیست سال و تا 74 ضربه شلاق خواهد بود 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا