10 تا از بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران⭐【آپدیت 1401】⚖️

در این مقاله قصد داریم ده تا از بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید. نشر در لغت به معنای انتشار دادن و اکاذیب نیز جمع کذب می باشد و نشر اکاذیب به معنی انتشار خبری دروغ در مورد شخص حقیقی و یا حقوقی است که قانونگذار براساس ماده 698 قانون تعزیرات نشر اکاذیب را جرم تلقی کرده و برای آن مجازات حبس از 2 ماه تا 2 سال و 74 ضربه شلاق در نظر گرفته است. برای اثبات نشر اکاذیب بایستی مدارک و اسناد قابل اثباتی به دادگاه ارائه شود که در این زمینه لازم است که از بهترین وکیل نشر اکاذیب کمک بگیرید.
بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران کیست؟
وکیل نشر اکاذیب را می تون به عنوان یکی از بهترین وکیل در ایران که بر تمامی قوانین و قواعد حقوقی مربوط به این جرم تسلط دارد معرفی کرد. در حقیقت بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران با تکیه بر اطلاعات و تجربه خود در جریان دادرسی این دعاوی برای دریافت نتیجه موفقیت به نفع موکل خود در دادگاه حضور می یابد.
قابل ذکر است که وکیل نشر اکاذیب می تواند وکالت متهم را نیز بر عهده گرفته و از این مهارت و توانایی برخوردار است که اسناد و مدارکی را به منظور کاهش جرم موکل خود به دادگاه ارائه دهد.

مرجع صالح جهت شکایت نشر اکاذیب
با توجه به گفته بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران دادخواست و شکایت از این جرم در دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم رسیدگی می شود. توجه داشته باشید که جرم نشر اکاذیب اگر به صورت مطبوعاتی منتشر شده باشد شکایت از آن در دادگاه محل انتشار می باشد و اگر وقوع جرم نشر اکاذیب رایانه ای و اینترنتی صورت گرفته باشد لازم است که در دادسرای جرایم رایانه ای در تهران پیگیری شود. البته لازم است که در این زمینه از بهترین وکیل جرایم رایانه ای در تهران کمک بگیرید.
مزایای داشتن بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران
از مهم ترین مزیت های بهره مندی از بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران در پیگیری این جرم در مراجع قضایی می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- تسریع روند پرونده برای اثبات جرم نشر اکاذیب در دادگاه
- عدم نیاز به حضور شاکی در جلسات دادرسی
- بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران می تواند بعد از محکوم شدن متهم پرونده، اقدامات لازم برای اجرای مجازات را انجام دهد.
- در صورتی که شاکی قصد رضایت داشته باشد می تواند آن را از طریق وکیل اعلام نماید.

مجازات جرم نشر اکاذیب
برای این جرم با توجه به شرایط وقوع آن، مجازات های متفاوتی توسط قانونگذار تعیین شده است که به قرار ذیل می باشد:
- براساس ماده 286 قانون مجازات اسلامی که در سال 1392 به تصویب رسیده است اگر نشر اکاذیب موجب بر هم زدن نظم عمومی جامعه و ناامنی کشور شود، شخصی که مرتکب جرم شده مفسد فی الارض شناخته می شود و به اعدام محکوم می گردد.
- براساس ماده 698 باب تعزیرات برای ناشر کذب، حبس از 2 ماه الی 2 سال تعیین شده است که البته در مواردی قاضی مجرم را محکوم به 74 ضربه شلاق نیز خواهد کرد.
- اگر مجرم از طریق سامانه رایانه ای اقدام به نشر اکاذیب کرده باشد به 91 روز الی 2 سال زندان محکوم می شود و یا این که قاضی می تواند او را به پرداخت جزای نقدی 500 هزار تومان الی 4 میلیون تومان محکوم کند و یا این که مجرم به هر دو مجازات محکوم گردد.
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم مطالب مفیدی در رابطه با وکیل نشر اکاذیب در پیگیری این دعاوی در اختیار شما قرار دهیم و 10 تا از بهترین وکیل نشر اکاذیب در تهران را نیز به شما معرفی کردیم تا به راحتی وکیل مورد نظر خود را بیابید. در صورتی که به هرگونه مشاوره در این زمینه نیاز دارید می توانید آن را با هر کدام از وکیل های ذکر شده در سایت وکیل چی در میان بگذارید.
مطابق ماده 104 قانون مجازات اسلامی و ماده 104 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری جرم نشر اکاذیب از زمره جرایم قابل گذشت می باشد و در صورت گذشت شاکی تعقیب کیفری مرتکب در هر مرحله ای متوقف میشود.
مطلبی که خلاف واقع به قصد تشویش اذهان عمومی منتشر میشود حتی نباید حاوی مطالب و معانی توهین آمیز باشد و می تواند توهین آمیز بوده و یا نبوده باشد.
متهم به جرم نشر اکاذیب مستوجب حبس از دو ماه تا دو سال و یا شلاق تا 74 ضربه علاوه بر اعاده حیثیت است.