طلاقوکیل

10 تا از بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت ⭐【آپدیت1401】⚖️

در این مقاله سعی داریم 10 تا از بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت را به شما معرفی کنیم. هدف از ارائه این مقاله کمک به کسانی است که در کش و قوس جدایی نیاز به راهنمایی و همراهی یک وکیل حرفه ای و کار بلد در حوزه خانواده و طلاق دارند و ساکن استان گیلان هستند. طلاق های توافقی از جمله طلاق های دو طرفه هستند که ممکن است دلایل مختلف برای چنین تصمیمی وجود داشته باشد. در ادامه مدارک مورد نیاز برای آن و اطلاعات دیگری را در این حوزه بیان خواهیم کرد. پس همراه ما باشید.

بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت کیست؟

وکیلی که یکی از بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت محسوب می شود، باید تجربه و سابقه رسیدگی به پرونده های طلاق از نوع توافقی را در رزومه خود داشته باشد تا بداند برای طی پروسه چه مسیری را در پیش بگیرد. علت این که بسیاری از افراد برای طلاق توافقی تصمیم به بهره مندی از بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت می گیرند، این است که می خواهند در کم ترین زمان ممکن روند قانونی را پشت سر بگذارند. اگر وکیل انتخابی مهارت لازم را نداشته باشد نمی تواند این خواسته موکل را برطرف کند.

به طور کلی بهترین وکیل طلاق در رشت باید دارای تحصیلات آکادمیک در حوزه رشته های حقوقی و گرایش های مربوط به آن باشد و بتواند در آزمون وکالت پذیرفته شده و پروانه وکالت دریافت نماید تا در صورت لزوم با باطل کردن تمبر، امکان حضور در دادگاه را به عنوان وکیل قانونی داشته باشد. وکیلی که تخصصش در این زمینه است موکلین خود را به خوبی راهنمایی می کند تا بتوانند قبل از مراجعه به دادگاه و آغاز روند جدایی، توافقات لازم را انجام دهند و مطمئن شوند که دیگر تصمیمی برای بازگشت به زندگی ندارند، چرا که مهم ترین وظیفه یک وکیل این است که در ابتدا موکلینش را تشویق به سازش نماید و در صورت پافشاری برای جدایی، پرونده آن ها را پیگیری نماید.

بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت کیست؟

چه مدارکی برای طلاق توافقی مورد نیاز است؟

کسانی که تصمیم می گیرند برای جدایی به صورت توافقی و با هم اقدام به طلاق نمایند، باید بدانند که چه مدارکی را به صورت مستقیم و یا از طریق بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارائه دهند.
مدارکی که از نظر مراجع قضایی الزامی است عبارتند از:

  • سند اصلی ازدواج و یا همان عقدنامه و در صورت در اختیار نبودن ارائه رونوشتی از آن
  • شناسنامه زوج و زوجه به همراه کارت ملی و کپی آن ها
  • برگه توافق نامه ای که بین زوجین تنظیم شده است و نشان می‌دهد که آن ها بر سر چه چیزهایی به تفاهم رسیده اند.
  • گواهی عدم بارداری تایید شده از طرف پزشکی قانونی
  • ارائه وکالت نامه زوجین در صورت بهره مندی از وکیل
  • ارائه گواهی بکارت برای زوجینی که در دوران عقد هستند و رابطه ای نداشته اند.

مراحل وکالت دادن به بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت

زمانی که زن و شوهر برای انجام طلاق توافقی تصمیم خود را به صورت قطعی گرفته باشند و با وجود شرکت در جلسات مشاوره از انجام طلاق منصرف نشده باشند، باید برای ادامه مراحل طلاق به وکیل خود به صورت حضوری مراجعه کنند. این وکیل به دلیل داشتن تخصص کافی در زمینه دعاوی خانواده و طلاق، می تواند در کم ترین زمان ممکن پرونده طلاق آن ها را به پایان برساند.

پس از این که از وکیل وقت مشاوره و مراجعه حضوری گرفته شد، زوجین باید با در دست داشتن مدارک خود به دفتر بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت مراجعه نمایند. در جلسه حضوری آن ها تمام دلایلی که باعث تصمیم شان به جدایی شده است را توضیح می دهند تا وکیل بداند از چه راهی باید پرونده را آغاز کند و آن را ادامه دهد. در این جلسه بین موکل و وکیل وکالتنامه ای تنظیم می شود که وظایف و حقوق طرفین قرارداد در آن ذکر می شود. موکل نیز با پرداخت حق الوکاله به صورت یک جا و یا در دو قسط دادن وکالت را قطعی می نماید. زوجین تنها در این جلسه لازم است به صورت حضوری به وکیل مورد نظر مراجعه کنند و بعد از آن می توانند تمام امور را با خیال راحت به وکیل خود بسپارند.

مهریه در طلاق توافقی

یکی از تعهداتی که مرد در هنگام عقد دائم به زن می دهد، پرداخت مهریه می باشد. این دین تا زمان پرداخت تحت هر شرایطی بر گردن مرد می ماند. طلاق توافقی، طلاقی است که زن و شوهر با هم بر سر آنچه که بین شان مشترک است و جزو حقوق شان می باشد به تفاهم می رسند. در این میان زن می تواند مهریه خود را به طور کامل از مرد طلب کند. ممکن است مرد به دلیل عدم توانایی برای پرداخت از توافق برای طلاق صرف نظر نماید. در این صورت غالبا زن ترجیح می‌ دهد که برای پیشرفت سریع پرونده، بخشی از مهریه خود را بذل کند.

گاهی نیز زن در قبال گرفتن حضانت فرزند و یا چیزهای دیگر مهریه خود را به طور کامل به مرد می بخشد. در طلاق خلع و مبارات که نوعی از طلاق توافقی می باشد، زن غالبا تمام مهریه خود را می بخشد و حتی ممکن است مبلغی مازاد را نیز به مرد بدهد تا با طلاق موافقت نماید.

اگر شما نیز برایدریافت مهریه خود به کمک وکیل نیاز دارید می توانید به مقاله بهترین وکیل مهریه در رشت مراجعه نمایید.

مهریه در طلاق توافقی

حضانت فرزندان در طلاق توافقی با کیست؟

طبق قوانین حاکم بر کشور که در مجلس شورای اسلامی و در کمیسیون امور خانواده به تصویب رسیده است، حضانت فرزندان چه دختر و چه پسر تا سن 7 سالگی بر عهده مادر خانواده می باشد. اما در این مدت تمام هزینه های فرزندان و یا همان نفقه بر عهده پدر خانواده است و مادر تنها موظف به نگهداری و القای حس و عاطفه مادری به فرزندان است. بعد از 7 سالگی مادر باید فرزندان را به پدرشان تحویل دهد، چرا که حضانت آن ها تا زمان بلوغ بر عهده پدر است. بلوغ برای دختران در 9 سالگی و برای پسران در 15 سالگی در نظر گرفته می شود. بعد از این مدت فرزندان می توانند با اختیار و عقل خود تصمیم بگیرند که می خواهند با پدرشان زندگی کنند و یا با مادرشان.

در طلاق توافقی، حضانت طبق توافق زوجین انجام می شود. مثلا ممکن است طبق توافقات حاصله زن در ازای بخشیدن مهریه خود حضانت فرزندان را خود بر عهده بگیرد و یا این که مرد موافقت نکند و تحت هر شرایطی بخواهد فرزندانش با او بمانند. اما باز هم دادگاه صلاح فرزندان را در نظر می‌گیرد و اگر یکی از والدین صلاحیت نداشته باشند، با وجود توافق صورت گرفته حضانت به آن ها تعلق نمی گیرد.

حتی ممکن است در موقع جدایی بر سر حضانت توافق شود و دادگاه نیز با تضمیم زوجین موافقت کند، اما بعد از سال ها تغییراتی پیش بیاید. مثلا با وجود داشتن حضانت مرد، دچار اعتیاد شدید شود و زندگی و سلامت روحی و جسمی فرزندان در کنار پدر در خطر باشد. در این صورت زن به کمک یک وکیل می تواند دادخواستی مبنی بر عدم صلاحیت همسر سابق خود بری حضانت فرزندان ارائه دهد و با اثبات شرایط موجود خودش سرپرستی را بر عهده بگیرد.

طلاق توافقی چه مدت طول می کشد؟

مراحل طلاق توافقی ممکن است برای برخی از افراد طولانی تر و برای برخی کوتاه تر باشد. مسلما کمک گرفتن از بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت می تواند مدت زمان انجام پروسه را کوتاه تر نماید. آنچه که پروسه طلاق را طولانی می کند، گذراندن جلسات مشاوره است که جزو قوانین جدید طلاق می باشد که زوجین را مجبور به شرکت در این جلسات می نماید.

اما غالبا مدت زمان طی شدن مراحل طلاق توافقی با توجه به شرط گذراندن جلسات مشاوره وجود دارد، بین 6 ماه تا 9 ماه زمان می برد. این مدت شامل مراحل ثبت دادخواست طلاق تا دریافت گواهی عدم امکان سازش می باشد. زوجین بعد از دریافت گواهی تنها مدت 3 ماه فرصت دارند که به دفاتر طلاق مراجعه کنند و به طور رسمی و شرعی از هم جدا شوند.

کلام آخر

در این مقاله تلاش کردیم تا مطالب مفیدی را در خصوص طلاق توافقی در اختیار شما قرار دهیم و با معرفی 10 تا از بهترین وکیل طلاق توافقی در رشت به شما کمک کنیم. یافتن وکیل خوب و حرفه ای نیاز به تحقیق و آشنایی دارد و یکی از روش های آن، جست و جو در سایت های معتبری هم چون وکیل چی می باشد.

از همراهی شما تا پایان مقاله سپاس گزاریم و آماده دریافت نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

حضانت فرزند در طلاق توافقی چگونه است؟

حضانت فرزند نیز مانند مهریه می‌باشد و هر توافقی که بین زوجین در مورد حضانت فرزند در طلاق توافقی انجام گیرد، از سوی دادگاه مورد قبول است.

آیا می‌توان فقط به مشاوره با وکیل طلاق توافقی بسنده کرد؟

اگرچه حضور وکیل در جلسات دادگاه خانواده می‌تواند بسیار موثر باشد اما کسانی که مایل به پرداخت هزینه نیستند می‌توانند تنها با مشاوره با وکیلشان، در دادگاه به موفقیت مطلوبی برسند.

فرق طلاق توافقی با طلاق خلع و مبارات چیست؟

طلاق خلع و مبارات نیز صورتی از طلاق توافقی است که به دلیل تنفر زوجین از هم اتفاق می افتد.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا