10 تا از بهترین وکیل ارث و میراث در تهران⭐【آپدیت 1401】⚖️

در این مقاله قصد داریم ده تا از بهترین وکیل ارث و میراث در تهران را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید. بعد از این که فرد فوت می کند اموال و ماترک او بین افراد خانواده و وراث او تقسیم می شود که به این اموال ارث می گویند. امروزه یکی از مباحث حقوقی که پرونده های زیادی را درمراجع قضایی به خود اختصاص داده ارث و میراث است و قانون نیز به این امر توجه کرده و برای هر کدام از وراث و کسانی که از متوفی ارث می برند برحسب درجه و طبقه بندی آن ها قوانینی را تصویب نموده است که براساس این قوانین سهم الارث هرکدام از ورثه محاسبه می گردد. به دلیل پیچیدگی ارکان ارث و میراث و قوانین مربوط به آن، بهتر است که از بهترین وکیل ارث و میراث کمک بگیرید.
بهترین وکیل ارث و میراث در تهران چه کسی است؟
وکیل ارث و میراث شخصی است که دارای مدرک تحصیلی حقوق و یا رشته های مرتبط به آن بوده و با کسب مجوز و دریافت پروانه وکالت در حوزه پرونده های تقسیم ارث و ترکه به صورت تخصصی فعالیت می کند و پیگیری امور مربوط به ارث و میراث موکل خود در دادگاه را برعهده می گیرد. کلیه وکلایی که با نام بهترین وکیل پایه یک دادگستری در تهران فعال هستند می توانند دعاوی ارث را قبول کنند و لازم است که بدانید این دعاوی همانند سایر حوزه های حقوقی و کیفری براساس قوانین قوه قضاییه رسیدگی می شود.
بهترین وکیل ارث و میراث در تهران با تکیه بر دانش و مهارت خود در این زمینه از حقوق موکل خود دفاع می کند و از طریق ارائه مشاوره بهترین راهکار و راهنمایی های لازم جهت دستیابی نتیجه دلخواه را در اختیار آنان قرار می دهد.

ارث به چه کسانی تعلق می گیرد؟
تمامی افرادی که با شخص متوفی رابطه خونی دارند و جزو خویشاوندان نسبی به شمار می آیند از او ارث می برند که البته به غیر از این افراد همسر متوفی نیز در زمره وراث قرار دارد. اما قابل ذکر است که چگونگی تعلق ارث به هر کدام از این افراد در قانون براساس طبقات ارث تعیین شده است و خویشاوندان نسبی متوفی به سه طبقه تقسیم می شوند و در صورت عدم وجود هر کدام از طبقات ارث، ارثیه به طبقه دیگر تعلق می گیرد. طبقه بندی ارث به قرار ذیل است:
- طبقه اول شامل پدر، مادر و فرزندان متوفی می شود. (در صورتی که همه فرزندان متوفی قبل از او فوت کرده باشند ارث به نوه ها تعلق می گیرد)
- طبقه دوم ارث و میراث براساس قانون به مادربزرگ، پدربزرگ، برادران و خواهرن متوفی تعلق می گیرد. (اگر تمامی این افراد در قید حیات باشند فرزندان آن ها در این طبقه قرار می گیرند)
- طبقه سوم براساس قانون به خاله، دایی، عمه و عموها تعلق خواهد گرفت (در صورتی که این افراد در قید حیات باشند فرزندان آن ها در این طبقه قرار می گیرند)
قابل ذکر است که در صورت زنده بودن حتی یک نفر از طبقات قبلی، ارث به افرادی که در طبقات بعدی قرار دارند تعلق نخواهد گرفت. البته ذکراین نکته نیز حائز اهمیت است که فرقی نمی کند که ارث به کدام یک از طبقات تعلق بگیرد در هر صورت ارث به همسر متوفی جزو ورثه خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می کنیم با بهترین وکیل ارث و میراث در تهران مشورت کنید.
وظایف بهترین وکیل ارث و میراث در تهران
- از مهم ترین وظایف بهترین وکیل تقسیم ترکه در تهران آگاهی و اشراف کامل بر قوانین مربوط به میراث می باشد و از این طریق می تواند در سریع ترین زمان ممکن به امور موکل خود رسیدگی کند.
- بهترین وکیل ارث و میراث در تهران در مقایسه با دیگر وکلای حقوقی به مسائل دعاوی ارث و میراث تسلط بیشتری داشته و در این حوزه به صورت تخصصی فعالیت می کند.
- بهترین وکیل انحصار وراثت در تهران قبل از هر گونه اقدامی برای اعلام سهم الارث هر کدام از ورثه ابتدا باید آنان را شناسایی کرده و بعد از طی کردن مراحل قانونی وراثت آنان را از طریق صدور گواهی انحصار وراثت تایید نماید.
- بهترین وکیل ارث و میراث در تهران در این دعاوی کاملا بی طرف می باشد لذا تمامی حق و حقوق ورثه را بدون هیچگونه کم و کاستی به آنان وگذار می کند.
- در صورتی که متوفی دیون قابل پرداخت داشته باشد وراث می توانند با حضور وکیل ارث و میراث از بروز هر گونه اختلافی جلوگیری کرده و دیون متوفی را از ارثیه بپردازند.

حق الوکاله وکیل ارث و میراث
میزان حق الزحمه بهترین وکیل ارث و میراث در تهران براساس توافق میان طرفین در عقد قرارداد تعیین و پرداخت می شود. اما در حالت کلی در این زمینه میزان حق الوکاله به عواملی نظیر دعاوی لازم به طرح، میزان دارایی متوفی، محل استقرار املاک بستگی دارد.
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم مطالب مفیدی در رابطه با وکیل ارث و میراث در اختیار شما قرار دهیم و 10 تا از بهترین وکیل ارث و میراث در تهران را نیز به شما معرفی کردیم تا به راحتی وکیل مورد نظر خود را بیابید. در صورتی که به هرگونه مشاوره در این زمینه نیاز دارید می توانید آن را با هر کدام از وکیل های ذکر شده در سایت وکیل چی در میان بگذارید.
خیر؛ اگر فکر میکنید میتوانید بدون کمک وکیل به خواستۀ خود برسید نیازی به کمک گرفتن از وکیل نخواهید داشت، البته در پروندههای پیچیده کمک گرفتن از وکیل شانس موفقیت شما را افزایش میدهد.
امکان محرومیت از ارث در سیستم حقوقی ایران وجود ندارد. قواعد ارث امری و لازم الاجرا هستند و کسی نمی تواند برای آینده تصمیم بگیرد (اسقاط ما لم یجب). ولی در عمل راه ها و ترفندهایی برای جلوگیری از ارث بردن ورثه بعد از فوت متوفی وجود دارد مثل انتقال مال در زمان حیات یا صلح عمری یا وقف.
هر کس در زمان حیات خود می تواند هر میزان از اموال خود را به هر کسی که بخواهد و تحت هر عنوانی اعم از صلح یا بیع یا بخشش منتقل نماید و پس از این هیچ کس نمی تواند به این رفتار اعتراض کند. این اقتضای اصل مالکیت و تسلط بر اموال است.