وکیل

10 تا از بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران⭐【آپدیت 1401】⚖️

در این مقاله قصد داریم ده تا از بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید. یکی از روش های حل مشکلات و اختلافاتی که میان افراد به وجود می آید داوری کردن است که این شیوه در گذشته نیز یکی از روش های مرسوم برای پایان دادن به اختلافات میان طرفین بوده است و امروزه در محاکم قضایی نیز برای پرونده های حقوقی این روش کاربرد داشته و موجب تسریع روند این دعاوی می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به بهترین وکیل دعاوی داوری  مراجعه کنید.

بهترین وکیل دعاوی داوری چه کسی است؟

وکیل دعاوی داوری به بهترین وکیل پایه یک دادگستری در ایران گفته می شود که اطلاعات کاملی در زمینه تمامی مسائل حقوقی وکیفری داشته و تسلط کاملی بر قوانین دارد و به صورت تخصصی به عنوان بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران فعالیت می کند. وکیل داوری با تکیه بر دانش حقوقی و اشراف کاملی که برقانون آیین دادرسی مدنی در خصوص داوری دارد پرونده های زیادی را در این حوزه به نتیجه رسانده است.

بهترین وکیل در ایران در زمینه پرونده های داوری می تواند به دو طریق در این زمینه فعالیت داشته باشد، می تواند در جایگاه داور بوده و میان طرفین قضاوت کند و یا این که به عنوان وکیل دعاوی داروی وکالت یکی از طرفین را بر عهده گرفته و در جلسات داوری از حقوق موکل خود دفاع کند.

بهترین وکیل دعاوی داوری چه کسی است؟

انواع داوری کدام است؟

در حالت کلی با توجه به بیان بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران، داوری حقوقی به دو نوع ذیل تقسیم می شود:

  • داوری اختیاری: زمانی که طرفین یک معامله قراردادی را منعقد می کنند می توانند در زمان تنظیم قرارداد در بندهای آن به این نکته  نیز اشاره داشته باشند که در صورت هرگونه اختلاف یا مشکلی در آینده به بهترین وکیل در تهران برای داوری مراجعه کنند و یا ین که یک قرارداد جداگانه را که به این موضوع اشاره دارد تحت عنوان توافقنامه داوری نیز تنظیم نمایند و در آن مواردی که باید به بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران مراجعه کنند و همچنین مشخصات داوران را به صورت صریح و کاملا واضح قید نمایند به گونه ای که هیچگونه ابهامی در قرارداد وجود نداشته باشد.

بهتر است تعداد داوران در این نوع قراردادها عددی فرد باشد تا هیچ گونه مشکلی در تصمیم گیری و آرای نهایی وجود نداشته باشد.

  • داوری اجباری: دادگاه برخی از پرونده های حقوقی را براساس اوضاع و احوال آن و براساس مصلحت به منظور حل و فصل آن به داوری ارجاع می دهد که براساس آنچه که در قانون در این مورد ذکر شده این نوع داوری تحت عنوان داوری اجباری شناخته می شود. در این نوع داوری طرفین هیچ نقشی نداشته و قانونگذار تصمیم قطعی را برای داوری صادر می کند که البته این مورد برای طرفین نیز مزیت هایی دارد و هر کدام از آن ها می توانند قاضی رسیدگی کننده به دعوی خود را انتخاب کنند.

در این نوع داوری همواره سعی بر این است که اصحاب دعوا به هم نزدیک شوند و بدین ترتیب حسن تفاهم میان آن ها برقرار می گردد.

مزایای بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران

  • انتخاب بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران توسط هر کدام از طرفین به عنوان داور با توجه به شناخت قبلی که نسبت به این وکیل دارند موجب می شود تا اعتماد آن ها جلب شده و هر گونه حسن ظن در این مورد از بین رود.
  • بهره مندی از بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران برای حل و فصل اختلافات میان طرفین موجب تسریع روند پرونده مربوطه شده و هزینه ای که طرفین برای پیگیری دعوی باید پرداخت کنند تا حد زیادی کاهش می یابد.
  • در روش داوری به صورت خصوصی به اختلافات و نزاع رسیدگی می شود لذا بررسی ها با جزئیات بیشتری صورت می گیرد در نتیجه حکم صادره نیز دقیق تر خواهد بود.
  • انتخاب بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران مزایای زیادی دارد ولیکن اگر هرکدام از طرفین دعوا قضاوت و داوری را قبول نداشته باشند اعتبار توافق میان آن ها باطل می شود. از سوی دیگر هرکدام از طرفین به مدت 20 روز بعد از تاریخ ابلاغ می توانند برای باطل کردن رای داوری اقدام کنند و از طریق مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت و پیگیری کنند.
مزایای بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران

مراحل ختم رسیدگی و صدور رای داوری

بعد از این که داور اطمینان کسب کرد که هر کدام از طرفین دعوی از طریق بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران ادله و دفاعیات خود را ارائه داده اند و زمان لازم و کافی در این زمینه را در اختیار داشته اند نسبت به صدور رای نهایی اقدام می کند و بعد از این که ختم رسیدگی به پرونده مربوطه را اعلام کرد دیگر ارائه ادله و هرگونه لایحه ای برای دفاع قابل قبول نمی باشد.

داور بایستی حداکثر ظرف مدت 20 روز بعد از اعلام ختم رسیدگی، قبل از امضای نهایی پیش نویس رای صادره، جهت ارسال آن به دبیرخانه مرکز داوری اقدام کند و چنانچه وکیل داوری به زمان بیشتری برای این منظور نیاز داشته باشد می تواند با بیان دلایل در خواست تمدید مدت مورد نظر را داشته باشد.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم  مطالب مفیدی در رابطه با وکیل دعاوی داوری در پیگیری این دعاوی در اختیار شما قرار دهیم و 10 تا از بهترین وکیل دعاوی داوری در تهران را نیز به شما معرفی کردیم تا به راحتی وکیل مورد نظر خود را بیابید. در صورتی که به هرگونه مشاوره در این زمینه نیاز دارید می توانید آن را با هر کدام از وکیل های ذکر شده در سایت وکیل چی در میان بگذارید.

مهلت اعتراض به رای داور در قانون چند روز می‌باشد؟

مطابق ماده 490 قانون آیین دادرسی مدنی اعتراض به رای داور را بیست روز تعیین کرده است و برای ایرانیان خارج از کشور این مهلت را دو‌ماهه در نظر گرفته است.

آیا اعتراض به رای داور خارج از مهلت مقرر شده قابل انجام است؟

خیر، اعتراض به رای داور مطابق ماده 492 قانون آیین دادرسی مدنی خارج از مهلت مقرر توسط دادگاه رد می‌شود و این قرار رد درخواست قطعی است.

آیا شرط داوری با اعلام باطل بودن اصل قرارداد بلا اثر می‌شود؟

خیر، شرط داوری چه ضمن قرارداد اصلی و یا به صورت یک قرارداد داوری ایجاد شده باشد یک موافقت‌نامه مستقل محسوب می‌شود و ابطال قرارداد اصلی تأثیری در شرط مذکور ندارد.

4.5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا